Labello crayon lipstick review

Labello crayon lipstick is de verzorging van Labello en de look van een lipstick met natuurlijke oliën. Ik review drie kleuren: coral, cherry en poppy red.

Labello kennen we allemaal van de verzorgende lippenbalsems. Nu bracht Labello iets nieuws uit, namelijk crayon lipsticks. Hiermee verzorg je je lippen terwijl je ze voorziet van een mooi kleurtje. Ik review vandaag de drie kleurtjes.

Labello crayon lipstick review

Labello crayon lipsticks

Labello crayon lipstick review

Labello brengt drie verzorgende kleuren uit: van koraal tot kersenkleur. De crayon lipsticks kregen ook een naam (van links naar rechts: Poppy Red, Cherry, Coral. Op onderstaande foto’s kan je de kleuren goed zien.

  • Poppy red is een prachtige rode kleur
  • Cherry is een kersenkleur
  • Coral: koraalrood

Dit kan je verwachten van de Crayon Lipsticks: de verzorging van Labello en de look van een lipstick met natuurlijke oliën. Ze voorzien je lippen meteen van een goede kleurdekking en de verzorgende formule trekt direct in je lippen en houdt ze lang gehydrateerd.

Labello crayon lipstick review
Labello crayon lipstick review

Een review is niet compleet zonder swatches. Zoals je ziet, hebben de Labello Crayon Lipsticks kleurtjes echt veel pigment met een glansje er door heen. Je kan ze makkelijk opbouwen en zo intens maken als je zelf wil.

Labello crayon lipstick review

Tijdens de winter zijn mijn lippen erg droog en kan ik niet zonder een lippenbalsem. Toch heb ik graag wat kleur op mijn lippen en dit product is dus uiterst geschikt daarvoor!

Labello crayon lipstick review

Dit product is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di en kost €6,99 per stuk.

Wat vind jij van Labello Crayon Lipsticks?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *