La Roche-Posay Hydraphase Intense Masque

 

Je huid hydrateren is enorm belangrijk, het beschermt je huid tegen vervuiling en vroegtijdige veroudering. Daarnaast is een gehydrateerde huid soepel en glad. Af en toe verwen ik daarom mijn huid met een hydraterend masker. Deze keer testte ik een masker van La Roche-Posay. Van dit merk heb ik al enkele gezichtsproducten getest en dat beviel mij super goed. Ik hoop dat dat met dit masker ook het geval is.

 

La Roche-Posay Hydraphase Intense Masque is geschikt voor de gedehydrateerde gevoelige huid. Uiteraard kan je dit masker ook gewoon gebruiken als je huid een opkikker nodig heeft. Er wordt aangeraden om een dikke laag op je huid en hals aan te brengen. Dit laat je dan 10 minuutjes intrekken en zeg dan hallo tegen je super zachte en gladde huid! Zelf laat ik het altijd wat langer dan 10 minuten op mijn gezicht.

 

Het belangrijkste is natuurlijk mijn ervaring met dit masker. Hydraphase Intense Masque zit in een handige tube van 50 ml. Dit zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen hoeveel product je op je gezicht aanbrengt. Het masker voelt aan als een rijkere versie van een dagcrème. Eerst heb je een witte waas, maar dit trekt snel weg. Na 15 minuutjes spoel ik mijn gezicht af met water. Mijn huid voelt echt super soepel en zacht aan. Heerlijk gevoel gewoon! Dit masker gaat tijdens de wintermaanden zeker van pas komen!
La Roche-Posay Hydraphase Intense Maque is verkrijgbaar bij de Apotheek voor €13,99.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *