Kryolan Lip Stain Gospel

Kryolan Lip Stain Gospel

Hoe meer producten ik van Kryolan leer kennen, hoe enthousiaster ik word! Ik testte al eerder een blush palette van Kryolan en dit gebruik ik bijna dagelijks! Op het event van Kryolan leerde ik de Lip Stain in de kleur Gospel kennen door Lynn. Een uitgebreid review over deze Lip Stain! 

Kryolan Lip Stain Gospel

Kryolan Lip Stain Gospel

Tegenwoordig zijn Lip Stains helemaal in. Lip Stains staan erom bekend dat ze vloeibaar zijn en bij het aanbrengen wat plakkerig aanvoelen. Nadat de lipstick is opgedroogd, is deze volledig mat en blijft het lang zitten. Ondanks dat dit heel mat is, voelen ze comfortabel aan. Kryolan heeft in totaal acht Lip Stain kleuren en ik test Gospel.

Kryolan Lip Stain Gospel

Gospel is een bruine kleur, een Kylie Jenner kleur! De Lip Stain heeft een borsteltje met haartjes en geen sponsapplicator! Dit vind ik echt een pluspunt! De meeste Lip Stains hebben een sponsapplicator. Door de haartjes kan je mooi en precies de lipstick aanbrengen. De bruine Lip Stain is ontzettend gepigmenteerd en droogt mat op.

Kryolan Lip Stain Gospel

Gospel is geen typische kleur die ik vaak draag, net daarom trok deze mijn aandacht. Matte lipsticks worden gekenmerkt door een niet zo comfortabel gevoel op de lippen. Dit is met deze Lip Stain niet het geval! Verder blijft de lipstick muurvast op je lippen zitten. Na het eten zit de lipstick er nog steeds mooi op. Eenmaal de lipstick droog is, is hij moeilijk te verwijderen. Je hebt echt een reiniger nodig op basis van olie om de kleur te verwijderen!

Kryolan Lip Stain Gospel

Kryolan Lip Stain Gospel

Mijn mening over Kryolan Lip Stain Gospel

Ik ben enthousiast over de Lip Stain van Kryolan! De matte lipstick blijft echt langer dan al mijn andere matte lipsticks zitten! Ook voelt deze niet droog aan, terwijl andere matte lipsticks dit wel doen! Ik ben dus oprecht verrast door de Lip Stains van Kryolan en kan niet wachten om meerdere kleurtjes aan te schaffen!

De Lip Stains van Kryolan (€17,60) zijn online te koop via de webshop van Kryolan en in deze verkooppunten! 

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Wat een mooi kleurtjes! Het kwastje zou voor mij even flink wennen zijn alleen, ik ben juist van de spons applicators! Ik wist eigenlijk niet dat Kryolan, buiten grime artikelen ook nog mooie make-up had. Ik ga zeker de webshop eens bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *