Kryolan Glamour Glow Trio Set

Kryolan Glamour Glow Trio Set

Kryolan is een professioneel make-upmerk waar ik onlangs kennis mee maakte. Ik bezocht de showroom in Sint-Katelijne-Waver en nam deel aan een workshop van Elke Stroykens. Zo leerde ik de producten beter kennen en werd ik opgemaakt door een make-up artiest. Een heel leuke ervaring! Na de afloop van de workshop kreeg ik het Glamour Glow Trio Set palette mee om te reviewen! 

Wat is Kryolan?

Kryolan is een Duits make-up merk met professionele make-up voor theater, film en televisie en tegenwoordig zijn ze ook heel actief op het vlak van beauty make-up.

Ik had nog nooit iets van dit merk getest en ben blij dat ik dat nu kan doen. Het is altijd leuk om nieuwe merken te leren kennen en meer te weten te komen over hun producten.

Kryolan Glamour Glow Trio Set

Kryolan Glamour Glow Trio Set

Kryolan Glamour Glow Trio Set

Glamour Glow Trio Set zit in een zilveren doosje en aan de binnenkant vind je een grote spiegel. Ik vind zo’n spiegel altijd handig voor onderweg! Het palette bevat twee blushes en een bronzer. Dit is het ideale palette om je gezicht wat meer kleur en glans te geven!

Kryolan Glamour Glow Trio Set

blush mauve – blush roze – bronzing sun

De drie poeders hebben een prima pigmentatie en zijn makkelijk aan te brengen. Als blush gebruikte ik een combinatie van de mauve en roze kleur. Dit is echt de perfecte combinatie voor mijn lichte huid! De bronzer gebruik ik om mijn gezicht wat meer kleur te geven, maar hierbij moet ik opletten dat ik niet al te veel aanbreng. Als ik onderstaande foto bekijk, had ik misschien toch nog wat meer mogen blenden. Ondanks dat ik wat beter had mogen blenden, vind ik het uiteindelijke resultaat echt super mooi. Vooral de blushes zijn prachtig!

Kryolan

Zoals ik in de inleiding al zei, volgde ik een make-up workshop van Elke Stroykens samen met Miss België Lenty Frans. Ik leerde veel nieuwe technieken kennen en kreeg een smoky ooglook met paarse kleuren. Dit is niet iets wat ik snel bij mijzelf zou doen, maar het resultaat vond ik erg mooi! Na de workshop mocht ik zelf aan de slag gaan met het aanbrengen van make-up.

Miss België Kryolan

Kryolan Glamour Glow Trio Set

Mijn mening over de Glamour Glow Trio Set van Kryolan

Ik ben blij dat ik heb mogen kennis maken met Kryolan! Het Glamour Glow Trio palette bevat echt mooie poeders om je gezicht wat dynamischer te maken. Sinds ik dit palette in mijn bezit heb, gebruik ik het bijna dagelijks en ondertussen zit het al in mijn dagelijks make-up tasje. Dit zegt genoeg toch?

Glamour Glow Trio Set is verkrijgbaar op de webshop van Kryolan en in deze verkooppunten – €23,13

Kende jij Kryolan al? En heb je al producten van dit merk getest?

Liefs, Ellen

Dit product heb ik ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.

7 reacties

  1. Ik kende het merk wel maar dan vooral van de meer extreme make-up. Leuk dat ze nu ook heel draagbare producten maken. Ik vind het palette heel mooi en het heeft ook een aantrekkelijke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *