Kruidvat Super Lash Serum: het resultaat

Als ik één product moet noemen waarover veel wordt gesproken, dan is het wel Kruidvat Super Lash Serum. Het is een serum dat voor zichtbaar langere, vollere en sterkere wimpers zorgt.

Kruidvat Super Lash Serum

Wimperserums zijn geen onbekende voor mij. Eerder testte ik al een wimperserum van Catrice en ik zag echt resultaat hiermee. Ik had een gaatje tussen mijn wimpers en dankzij dit serum groeide dit gaatje vrij snel dicht en zag je het niet meer. Nadat dit product op was, vond ik het niet meer bij Kruidvat.

Kruidvat kwam onlangs met een betaalbaar wimperserum op de markt en gezien mijn goede ervaringen eerder wou ik het zelf eens testen.

Wat doet het?

Kruidvat Super Lash Serum

Kruidvat Super Lash Serum

Een wimperserum zorgt ervoor dat de wimpers verzorgd worden waardoor ze steviger worden en minder snel afbreken. Dit zorgt voor verlenging, verdikking en stevige wimpers.

Hoe gebruik je het?

Kruidvat Super Lash Serum

Het wimperserum zit in een klein tubetje waar je zo’n zes maanden mee kan doen. Het kwastje is zoals een eyeliner en dat is ook hoe je het moet aanbrengen. Met het kwastje ga je zo dicht mogelijk bij de wimperrand een lijntje zetten. Dit doe je éénmaal per dag aan beide ogen en alleen op de bovenste wimperrand.

Voor het beste resultaat gebruik je het 16 weken aan een stuk, maar het effect zie je al veel sneller. Na de kuur van 16 weken wordt aangeraden om het serum drie tot vier keer per week te gebruiken.

Het resultaat Kruidvat Super Lash Serum

Ik testte Kruidvat Super Lash Serum iets langer dan twee weken en dit is het resultaat. Mijn wimpers zijn lang van zichzelf, maar ik heb last van gaatjes in mijn wimpers. Kruidvat Super Lash Serum heeft er op een korte periode voor gezorgd dat de lege plekken opgevuld zijn en dat mijn wimpers voller zijn. Ook voelen mijn wimpers steviger aan.

Links zie je mijn wimpers voor het gebruik en rechts na de kuur.

kruidvat wimperserum

Kruidvat Super Lash Serum

Mijn mening over Kruidvat Super Lash Serum

Wow, wat een super ontdekking is dit! Het is echt een wondermiddel voor mijn wimpers. Na twee weken zie ik al veel verschil en zijn de kale plekken opgevuld. Mijn wimpers lijken voller en dit vind ik echt heel mooi! De kuur ga ik zeker afronden en daarvan volgt nog een update. Ik hoor van andere dames dat wanneer ze stoppen met het wimperserum te gebruiken het effect snel weggaat. Wanneer ik de update hierover schrijf zal ik ook mijn bevindingen na het stoppen met Kruidvat Super Lash Serum delen.

Kruidvat Super Lash Serum kost €9,99.

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *