Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Sinds ik een matte lipstick in de kleur Mehr van MAC heb, draag ik deze bijna dagelijks. Vroeger vond ik matte lipstick niet mooi staan bij droge lippen, maar nu ik weet hoe ik mijn lippen moet voorbereiden op een matte lipstick draag ik het bijna dagelijks. Omdat één lipstick met matte finish niet genoeg is, besloot ik een budget versie te kopen. Kiko is (in vergelijking met MAC) echt goedkoop en zou even goede kwaliteit bieden. Ik test daarom de Velvet Mat Lipstick uit in de kleur 613. 

Velvet Mat Lipstick 613

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Bij Kiko heb je echt een ruim assortiment met lipsticks. De lipsticks van de Velvet Mat collectie trok mijn aandacht omdat deze een speciale huls heeft. Ik vind zelf het design van de lipstick erg mooi en het ziet er luxe uit. In de winkel waren een heleboel kleuren beschikbaar en ik koos voor 613. Toen ik dit review aan het schrijven was, zocht ik op de site van Kiko meer informatie over de lipsticks en zag ik dat de kleur 613 online niet verkrijgbaar is. Er zijn normaal 15 kleuren beschikbaar van de Velvet Mat Lipstick, maar op de site zie je er maar 6 kleuren. Waarschijnlijk kan je het hele assortiment alleen in de winkel kopen.

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

613 is een roze kleur die je kan opbouwen. Met één laagje krijg je een subtiel effect, met meerdere laagjes is het een fel roze kleur. De lipstick is matglanzend. Niet te mat, maar ook niet te glazend. Voor mij is dit een perfecte combinatie!

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

De truc om er voor te zorgen dat matte lipstick er mooi uitziet op droge lippen? Eerst je lippen scrubben en daarna voeden met wat lippenbalsem. Nadien breng je je make-up aan en als laatste breng je de matte lipstick aan. Zo vallen de droge lijntjes niet al te hard op! De lipstick brengt fijn aan en voel je eigenlijk niet zitten. Qua houdbaarheid blijft hij net wat minder lang zitten dan een echte matte lipstick. Na het eten moet je het wel even bijwerken.

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Mijn mening

lipstick kiko 6

De Velvet Mat Lipstick van Kiko is echt een mooie toevoeging aan mijn stash! Het is een prachtige kleur die je elke dag wel kan dragen. Ondanks dat ie mat is (met een klein glansje) blijft deze lipstick mooi zitten. Trouwens de lipsticks uit de Velvet Mat lijn kosten maar €6,90! Ik vind dit echt een goede prijs voor zo’n mooi product! Ik wil meer lipsticks uit deze lijn!

Welke producten van Kiko vind jij fijn?

Kiko Velvet Mat Lipstick in 613 kost €6,90.

Liefs, Ellen

19 reacties

  1. Een heel erg mooi kleurtje! Ik heb volgens mij nr 614 uit deze lijn. Ik draag hem ook heel graag maar zou wel eens meer een nudekleur willen proberen van deze Velvet mat lipsticks.

  2. Oeh! Wat een prachtig kleurtje! Ik ben echt dol op matte lipsticks en dit is zo’n kleurtje die eigenlijk altijd kan. Ik moet snel maar eens wat producten van Kiko bestellen.

  3. Mooi kleurtje! De lipsticks van Kiko zijn echt fijn. Ik kan je de lipsticks uit de Unlimited Stylo ook aanraden! Ik weet niet of ze allemaal een matte finish hebben, maar een aantal wel en die zitten ook heel fijn en blijven lang op de lippen. Maar ik moet wel zeggen dat de verpakking van deze mooier is dan die van de Unlimited Stylo. Het oog wil ook wat;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *