Kiehl’s Vitamine C serum

Vitamine C heeft eigenschappen om je huid te laten stralen. In deze blogpost review ik Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate Vitamine C.

Een van mijn ontdekkingen van 2018 was het vitamine C serum van Kiehl’s. Ik gebruik dit serum nu al een halfjaar en het werd tijd voor een review. In deze blogpost neem ik Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate Vitamin C serum onder de loep.

Kiehl's Vitamine C serum

Wat doet vitamine C voor je huid?

  • Huid egaliseren (doffe huid verfrissen en pigmentvlekken tegengaan)
  • Huidveroudering tegengaan
  • Bescherming tegen schadelijke factoren zoals vervuiling en UV-straling
  • Vervagen van zichtbare schade door de zon en oppervlakkige pigmentvlekken
  • Vervagen puistjes en rode vlekken (beschermt tegen irritatie, gaat ontsteking tegen en helpt de huid te herstellen waardoor vlekken en puistjes sneller vervagen)

Zoals je ziet heeft elk huidtype baat bij het gebruik van vitamine C. Toch lees ik er weinig over. Daar moet verandering in komen en daarom deze blogpost.

Nu ik wat meer heb verteld over de werking van vitamine C, vertel ik nu over mijn ervaring met het vitamine c serum van Kiehl’s.

Kiehl’s Vitamine C

Kiehl's Vitamine C serum
Kiehl's Vitamine C serum

Ik gebruik het Kiehl’s Vitamine C serum zowel in de ochtend als avond nadat ik mijn huid heb gereinigd en voor ik een dag/nachtcrème aanbreng. Als je het net aanbrengt, geeft het een prikkelend gevoel. Niet pijnlijk, maar je voelt het product op je huid. Dit trekt snel weg wanneer je het product uitsmeert. De geur is fris en subtiel.

Wanneer ik het serum gebruik, merk ik dat ik mijn grauwe huid terug gezond eruit ziet. Onzuiverheden verdwijnen en genezen sneller. Het is voor mij onmisbaar voor een mooie glow. Mijn flesje is bijna op en dit is voor mij zo een onmisbaar product geworden dat ik het opnieuw koop. Ik raad dit dan ook écht aan!

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 15 ml / 50 ml / 75 ml kost €25 / €59 / €75.

Gebruik jij Vitamine C in je skincare routine?

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *