Kiehl’s bestaat 165 jaar en deze producten moet je ontdekken!

kiehl's ultra facial

Kiehl’s bestaat 165 jaar en daarom werd er een feestje gehouden voor bloggers in Antwerpen. Het was een super tof feestje waar aan detail gedacht was. Zo was er een hotdog en popcorn kraam, een muur waar de goodiebag zat en een mini apotheek waar je terecht kon voor informatie over de producten. Kiehl’s weet hoe ze een goed feestje moet houden! Na afloop van het event kregen we producten van Kiehl’s Ultra Facial mee en deze zijn echt de moeite waard!

Kiehl's bestaat 165 jaar en dit zijn mijn favoriete producten!

Kiehl’s Ultra Facial

kiehl's ultra facial

Ik laat jullie kennismaken met Kiehl’s Ultra Facial Cleanser, Toner en Cream. Deze drie producten zijn de perfecte basis voor een goede skincare routine. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Kiehl’s Ultra Facial Cleanser (75ml – €9,50)

kiehl's ultra facial

De cleanser breng ik aan op een vochtig gezicht, dan masseer ik het in mijn huid en nadien spoel ik het af met water. De substantie van de cleanser is aan de dikkere kant en zoiets kwam ik niet eerder tegen bij een cleanser. Na het reinigen voelt mij huid schoon aan zonder trekkerig te voelen.

Kiehl’s Ultra Facial Toner (75ml – €9,50)

kiehl's ultra facial

Na het reinigen, breng ik mijn huid terug in balans met de toner. Dit breng ik aan met een wattenschijfje. Ook dit geeft geen trekkerig gevoel, wat ik soms bij andere toners merk.

Kiehl’s Ultra Facial Cream (50ml – €26,00)

kiehl's ultra facial

Om mijn huid te hydrateren breng ik nadien de bijpassende crème aan. Nadien voelt mijn huid fris aan. Ik kreeg een staaltje mee en daarmee kan je zo’n twee weken doen.

kiehls-ultra-facial

Conclusie

Ik test de producten van Kiehl’s nu iets meer dan twee weken uit en mijn huid reageert er goed op. Mijn droge plekjes zijn zo goed als weg, maar af en toe heb ik wel nog last van een puistje. Vooral de cleanser kan mij bekoren. Door de speciale substantie springt deze er echt uit!

Gebruik jij producten van Kiehl’s in je skincare routine?

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *