Zo geef je je huid ’s avonds een extra boost

’s Avonds kan mijn huid extra verzorging gebruiken en dat doe ik met Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Lees hier mijn eerdere blogpost over Kiehl’s waarin ik de Ultra Facial test!

Over de nachtverzorging

Eén van de best verkochte producten van Kiehl’s is de Midnight Recovery Concentrate. Dit is een olie die je ’s avonds aanbrengt en zorgt voor een frisse blik wanneer je opstaat. Het is een beauty musthave voor vrouwen over de hele wereld en staat bij vele dames op de nachttafel.

Verpakking

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s staat bekend om zijn apotheek verpakking en dat is ook het geval bij deze nachtverzorging. De paarse verpakking met gouden letters is erg mooi en herkenbaar voor Kiehl’s. Verder heeft het een pipetje wat het product de look van Kiehl’s geeft.

Wat doet het?

Dit krachtige elixir op basis van planten werkt de hele nacht om de huidbarrière te regenereren, te repareren en te herstellen, met als resultaat een huid die er ’s ochtends jonger uitziet. Biedt de huid ’s nachts, op het moment dat ze het meest receptief is, de essentiële voeding.

Het herstelt de huid van de dagelijkse agressies die zij moet ondergaan en verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Hoe gebruik je het?

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Het is geen serum, maar eerder een olie. Je brengt twee tot drie druppels aan op een gereinigd gezicht. Je kan het alleen gebruiken of onder een dagcrème. Het is even zoeken hoe ik dit product het liefst gebruik, maar voor mij werkt dit product het best onder een nachtcrème. Verder ruikt dit naar lavendel en dit heeft de eigenschap ontspannend te werken. Ideaal als je wil gaan slapen. Het is een opvallende en sterke geur dus daar moet je van houden.

Hou er wel rekening mee dat dit product niet voor iedereen geschikt is. Als je een gevoelige huid hebt, kan het zijn dat er irritaties optreden door bepaalde oliën.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Mijn mening

Het is een extra stap in mijn avondroutine. Mijn huid kan een extra boost tijdens de nacht gebruiken en dit zorgt er ’s ochtend voor dat mijn huid goed aanvoelt. Ik gebruik dit product het liefst onder een nachtcrème omdat mijn huid de hydratatie van een crème goed kan gebruiken. De geur kan door sommigen ervaren worden als storend, maar bij mij geeft dit een heerlijk ontspannen gevoel waardoor het nog fijner is om ’s avonds te gebruiken. Ik snap waarom veel vrouwen dit naast hun bed hebben staan!

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate kost €42,00 en is verkrijgbaar bij De Bijenkorf

Liefs, Ellen

Deze blogpost bevat een affiliate link (als je bestelt via bovenstaande link, ontvang ik een percentage). Dit product ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

17 reacties

  1. Lang geleden had ik een sample van deze olie en vond hem heerlijk. Gek genoeg ben ik Kiehl’s daarna wat uit het oog verloren. Leuk om weer eens wat over Kiehl’s te lezen!

  2. Ik heb dit merk helaas nog niet getest – al wil ik het al een tijdje, gebruik momenteel de night repair van Estee Lauder .. Maar na het lezen van jouw review moet ik deze misschien toch ook eens een kans geven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *