Kiehl’s glow formula skin hydrator review

Kiehl’s glow formula skin hydrator zorgt ervoor dat je een gezonde glow over je gezicht krijgt. Dit is wat we allemaal willen toch? Ik testte deze moisturizer uit en review het in deze blogpost.

Kiehl's glow formula skin hydrator

Kiehl’s is een merk waarvan er meerdere producten in mijn badkamerkastje staan. Eerder schreef ik al een blogpost over het welbekende serum Midnight Recovery Concentrate en over hun Ultra Facial producten. In deze blogpost wil ik het hebben over een nieuw product: de glow formula skin hydrator.

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator

Kiehl's glow formula skin hydrator review

De glow formula skin hyrator is een moisturizer die granaatappelextract bevat. Het is een crème die bedoeld is om de huid te doen stralen, maar deze heeft ook een hydraterende en verzachtende functie. Doordat er granaatappelextract in verwerkt zit, biedt het bescherming tegen antioxidanten.

Leuk detail: de formule bevat 95% natuurlijke verkregen ingrediënten.

De structuur en kleur van de crème lijkt op het eerste zicht op deze van een BB crème. Eenmaal je het aanbrengt, vermengt het mooi met de huid en gaat de kleur weg. Het heeft een stevige structuur die een kleur heeft door de granaatappel die erin verwerkt zit. Ik gebruik voor mijn gezicht één pompje.

Hier zie je goed de textuur en kleur van de glow formula skin hydrator.

Kiehl's glow formula skin hydrator review

Kiehl's glow formula skin hydrator review

Hoe gebruik je deze glowy moisturizer? 

Er zijn verschillende manieren hoe je Kiehl’s glow formula skin hydrator kan gebruiken. Ik licht ze kort toe. Wel belangrijk om te weten, is dat je het product altijd aanbrengt in de ochtend en nadat je huid is gereinigd.

  1. De crème kan je gebruiken om je huid te verzorgen.
  2. Heb je liever wat meer verzorging? Je kan het ook aanbrengen nadat je een andere crème hebt aangebracht.
  3. Mengen met je favoriete foundation is ook altijd een goed idee. Mat is uit en glanzende huidjes in. Het zorgt voor een super natuurlijke finish.
  4. De glowing crème is ook geschikt om de hoogste punten van je gezicht te accentueren. Je brengt het dus aan op de plaatsen waar je normaal highlighter zou aanbrengen.

Kiehl's glow formula skin hydrator review

Mijn mening

Ik heb de crème nu een tweetal weken in gebruik en heb er in het begin eventjes mee moeten experimenteren om te ondervinden hoe ik het het liefste gebruik. Zelf vind ik het fijn om er onder nog een dagcrème aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat mijn huid wat extra voeding heeft. Vooral onder foundation vind ik het resultaat super mooi. Het zorgt er voor dat mijn huid net dat tikkeltje glans heeft om een healthy glow te krijgen. Voor diegenen die bang zijn dat ze er uit gaan zien als een glimbol: dit is niet het geval. Ik vind het een goede toevoeging aan mijn skincare en make-up routine.

Kiehl’s glow formula skin hydrator bevat 50ml, kost €35,00 en is verkrijgbaar in de Kiehl’s winkels en bij De Bijenkorf

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *