Kérastase Résistance Extentioniste: haarverzorging voor lang haar

Lang haar hebben of willen hebben, vraagt om een aangepaste verzorging. Om lang haar te krijgen is het belangrijk dat je je haar zo gezond mogelijk houdt zodat het goed groeit. Kérastase brengt een aangepaste verzorging uit speciaal voor lang haar. In deze blogpost review ik het Résistance Extentioniste oftewel haarverzorging specifiek voor lang haar.

Kérastase Résistance Extentioniste

Kérastase Résistance Extentioniste

Het gamma voor lang haar bestaat uit 4 producten: shampoo, conditioner, masker en serum. De lijn kreeg een appelblauwzeegroene kleur mee. In deze blogpost review ik de shampoo, de conditioner en het serum.

Kérastase Résistance Extentioniste

Kérastase bain extentioniste

Kérastase Résistance Extentioniste

Laat ik eerst beginnen met de shampoo. Het eerste wat mij opviel is de geur. Net alsof je van de kapper komt. De producten van Kérastase gebruik ik bijna 3 maand en nu valt de geur mij minder op. Toch heeft het een heerlijk gevoel als je weet dat je haar lekker ruikt door de shampoo. Verder schuimt de shampoo goed en zorgt deze ervoor dat mijn haar er terug proper uitziet.

Kérastase fondant extentioniste

Kérastase Résistance Extentioniste

Gespleten punten is een vaak voorkomend probleem bij lang haar en net daarom is het zo belangrijk om goed te zorgen voor de punten. Een onmisbare stap is een conditioner. Deze zorgt ervoor dat de punten extra voeding hebben en deze maakt het haar ook makkelijker doorkambaar en gladder.

Kérastase sérum extentioniste

Kérastase Résistance Extentioniste

Kérastase Résistance Extentioniste

Als laatste review ik het serum. In het begin wist ik niet goed wat ik met dit product moest aanvangen. Ik begon het af en toe te gebruiken na het wassen van mijn haar. Eerst op nat haar en nadien op droog haar omdat ik merkte dat dit beter werkt. Ik breng twee pipetjes aan als mijn haar nog half nat, half droog is en ik heb véél minder last van pluis. Ook glanst mijn haar meer en ziet het er daardoor gezonder uit. Ik had hiervoor nog nooit een haarserum gebuikt, maar kan nu al niet meer zonder.

Mijn mening over de haarproducten

Ik was mijn haar dagelijks en weet ondertussen wanneer ik een shampoo fijn vind en wanneer niet. Als ik deze shampoo gebruik, heb ik geen last meer van bad hairdays. Gek om te zien hoe een shampoo kan bepalen of je haar goed ligt of niet. Ook de conditioner vind ik fijn want je hebt niet veel nodig omdat het echt voedend is. Het serum zorgt ervoor dat mijn haar niet pluizig is en het geeft extra glans. Ik kan niets anders zeggen dat ik dol ben op de producten.

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *