Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Nivea komt steeds met nieuwe producten en formules om je lichaam te hydrateren en ik test deze graag uit. Deze keer lanceert Nivea body mousse met een luchtige structuur voor onmiddellijke hydratatie.

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

In tegenstelling tot mijn gezicht is mijn lichaam eerder aan de droge kant. Een aangepaste verzorging is nodig, maar dit is het minst favoriete deel van mijn routine. Waarom? Ik hou er niet van om te wachten tot de crème in mijn huid trekt. Vooral tijdens de week als ik ergens naartoe moet, heb ik daar geen geduld voor. Ik ben dus altijd op zoek naar de perfecte verzorging die zacht is voor mijn lichaam en snel in mijn huid trekt.

Nivea body mousse

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Nivea lanceert vier body mousses: twee met de typische Nivea geur, eentje met een komkommer en matcha thee en eentje met wilde frambozen en witte thee. Elke body mousse heeft een aparte kleur. Je hebt er eentje die paars is, maar er is ook een blauw, roze en groene. Ik test de paarse en blauwe variant met de typische Nivea geur.

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Wat is een body mousse?

Een mousse textuur heb ik nog niet bij verzorging gezien. Wel bij scheerschuim en voor onder de douche, maar nog niet om je lichaam mee te hydrateren. Het is dus een vrij nieuwe manier om je huid te verzorgen. De textuur is fluffy en licht. Het is niet plakkerig en trekt onmiddellijk in. De body mousses hydrateren en beschermen de huid gedurende 48 uur.

Voor de droge tot zeer droge huidJe lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Nivea body mousse voor zeer droge huid heeft een formule op basis van een verzorgend serum en amandelolie. Dit is gekend voor zijn kalmerende en versterkende eigenschappen. Ideaal voor de zeer droge huid.

Voor de droge huid

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

De paarse variant is eentje die geschikt is voor de droge huid. Het is verrijkt met sheaboter dat verzachtend en een natuurlijk voedend ingrediënt is.

Textuur + hoe gebruik je het?

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Om de body mousse te kunnen gebruiken, moet je eerst goed schudden met de flacon. Daarna spuit je het op je handpalmen en kan je je lichaam insmeren. De mousse is echt super fluffy en zacht en smeert makkelijk uit. Je hebt maar een klein beetje nodig (hierboven heb ik veel te veel gespoten, oeps!) om je hele lichaam in te smeren. Het is een aangename textuur en het is eens iets anders dan een crème. Het belooft snel in de huid te trekken, maar je wacht best toch even voor je een broek aantrekt.

Mijn mening over de Nivea Body Mousse

Je lichaam hydrateren met Nivea body mousse

Ik vind het ontzettend leuk dat Nivea steeds met nieuwe formules en texturen komt. Een mousse om je lichaam te verzorgen heb ik nog niet gezien, maar het is heel fijn om te gebruiken. Het is heel fluffy om te gebruiken en daarom zeer zacht en aangenaam op de huid. Dit is volgens mij één van de zachtste manieren die ik al heb getest om mijn huid te verzorgen! Wel moet je het, onmiddellijk in de huid intrekken, met een korreltje zout nemen.

Nivea body mousse komt in een flacon van 200ml, kost €4,99 en is verkrijgbaar bij bol.com.

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review. Lees mijn disclaimer.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *