Jane Iredale oogschaduw palette getaway

Mijn eerste make-up product ooit was van Jane Iredale. Door de jaren heen is dit merk wat op de achtergrond beland bij mij tot ik een workshop bij Mar le Beau in Hasselt volgde. Tijdens deze workshop gebruikte ik de producten van Jane Iredale weer en ontdekte ik hoe fijn ik minerale make-up vind. In deze blogpost review ik het oogschaduw palette getaway.

Jane Iredale

Jane Iredale oogschaduw palette getaway

Tijdens de workshop van Mar le Beau gebruikten we allerlei producten van Jane Iredale en ik was vooral verbaasd over hoe mooi het oogschaduw palette in getaway was. Dit nam ik achteraf mee.

Jane Iredale

Laat ik het eerst eens hebben over de verpakking. Het oogschaduw palette heeft een zilveren glanzende verpakking waar je je zelf in kan zien. Jane Iredale staat er sierlijk opgeschreven. Heel erg mooi vind ik. Een minpuntje is dat je snel vingervlekken op de verpakking ziet.

Jane Iredale

De binnenkant bevat vijf oogschaduw poeders, een spiegel en een sponsapplicator. De highlighter zit in een cirkel, de andere oogschaduws in een rechthoek. Het is een heel compact doosje en handig om mee te nemen.

Jane Iredale

Jane Iredale

Jane Iredale

Dit zijn de vijf oogschaduws:

  • Fresh air: witte highlighter
  • Silence: roze kleur met glans
  • Footprints: bruin/grijzige kleur met glans
  • Tea on the porch: brons kleur met glitter
  • Starry night: zwart met glitters

De poeders bevatten veel pigment. Vooral de brons en zwarte kleur zijn ontzettend gepigmenteerd. De kleuren vind ik super mooi en passen bij mijn dagelijkse make-up look.

Jane Iredale

In onderstaande look gebruikte ik de vijf kleuren. Ze blenden heel makkelijk met elkaar en in een paar minuten heb je deze look gecreëerd. Je kan zelf met de kleuren experimenteren en de look zo neutraal mogelijk maken of iets donkerder zoals de look die ik maakte.

ooglook

Jane Iredale

Mijn mening over het Jane Iredale oogschaduw palette

Jane Iredale spreekt mij vooral aan omdat het minerale make-up merk is. Het brengt mij ook altijd even terug naar mijn eerste kennismaking met make-up. De vormgeving van het oogschaduw palette vind ik erg mooi en klassevol. De oogschaduws bevallen mij ook zeer goed. Het enige minpuntje vind ik de prijs. Het palette kost 60 euro wat best veel is. Je krijgt enkele oogschaduws die van goede kwaliteit zijn en mooi bij elkaar passen. Je moet dus zelf de afweging maken of je hieraan 60 euro wil geven of niet.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *