Intimacy Noir Eau De Parfum

Intimacy Noir eau de parfum

Intimacy bracht na het succes van hun eerste parfum Sheer een nieuw parfum uit: Intimacy Noir. Het eerste parfum is heel fruitig en bloemig waardoor het parfum heel vrouwelijk is. Intimacy Noir wil nog steeds vrouwelijk zijn maar ook sensueel, een tegenhanger van Sheer dus. Dit parfum is ondertussen een echte favoriet geworden en verdient daarom een plaatsje op mijn blog. Hierbij een review van mijn favoriete parfum op dit moment!

Intimacy Noir Eau De Parfum

Intimacy Noir eau de parfum

Intimacy Noir eau de parfum

Flacon 

Het parfum zit in een erg leuke verpakking. De onderste helft is bedekt met een patroon in het zwart. Dit zwarte element komt ook terug op de dop. De bovenste helft is doorzichtig waardoor je het roze parfum ziet en beide helften zijn verbonden met een gouden bandje waar Intimacy Noir opgeschreven staat. Verder bevat de flacon gouden details. 

Intimacy Noir eau de parfum

Intimacy Noir eau de parfum

Geurnoten

Topnoten:

lelietje-van-dalen – absolu van Indische jasmijn – absolu van Turkse roos – oranjebloesem

Hartnoten:

mandarijn – citroen – bramen – kokosnoot – olie van gebrande koffie

Basisnoten:

fijn hout – karamel – sandelhout – cederhout uit de Himalaya – vanille – muskus

Intimacy Noir eau de parfum

Intimacy Noir eau de parfum

Mijn mening

Een parfum is heel persoonlijk en iedereen vindt iets anders lekker. Een geur omschrijven is heel erg moeilijk, maar ik ga het toch proberen. Intimacy Noir is een zoete geur, maar is niet al te sterk aanwezig. Het is echt een geur die ik graag draag en waarbij ik mij goed voel. Ook blijft de geur lang hangen en dat vind ik geweldig! Op het einde van de dag merk ik het parfum nog op! Dit maakt mij super enthousiast: een lekkere geur die lang blijft zitten! Ik zou je zeker aanraden om aan dit parfum eens te proberen als je bij ICI Paris XL bent. De geur zal je niet teleurstellen!

Een flacon van 30ml kost €39,95, 50ml kost €54,95 en 100ml kost €79,95. Best betaalbaar dus! Intimacy is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *