Inglot Brow Shaping Mascara

inglot brow shaping mascara

Wenkbrauwen is echt een dingetje tegenwoordig. Je zou bijna niet meer buiten durven komen zonder dat je wenkbrauwen on fleek zijn. Dat on fleek zijn is echt een uitdrukking. Mijn wenkbrauwen zijn helaas zelden on fleek en wenkbrauw producten zijn niet aan mij besteed. Omdat wenkbrauwen bijtekenen zo’n hit is tegenwoordig wou ik mij er eens aanwagen. Ik kocht een mascara speciaal voor de wenkbrauwen in de lichtste tint en testte het. 

Inglot Brow Shaping Mascara

inglot brow shaping mascara 2

Wie mij al langer volgt, weet dat ik mijn wenkbrauwen alleen epileer. Verdere aandacht besteed ik er niet aan. Ooit ondernam ik een poging tot het bijtekenen ervan, maar het resultaat was niet wat het moest zijn. Deze mislukte poging vind je trouwens hier terug.Bij de opening van Café Beauté deden ze mijn make-up en gebruikte de visagiste Inglot Brow Shaping Mascara. Ik was aangenaam verrast over het effect en besloot om deze mini mascara aan te schaffen en wat meer tijd te stoppen in mijn wenkbrauwen.

inglot brow shaping mascara 2

inglot brow shaping mascara 2

inglot brow shaping mascara 2

Inglot Brow Shaping Mascara heeft een dun en klein borsteltje. Uiteraard moet zo’n mascara borstel klein zijn want wenkbrauwen bijkleuren is dan ook preciesiewerk. De kleur is koel van ondertoon en dat vind je niet snel terug. Meestal zijn wenkbrauwproducten voor blonde wenkbrauwen veel te warm van kleur. Er komt niet ontzettend veel kleur van het borsteltje.

inglot brow shaping mascara 2

Op de onderstaande foto zie je mijn wenkbrauwen zonder iets op. Op de foto daaronder heb ik het product aangebracht. Op mijn linker wenkbrauw zie je dat ik veel te veel product heb aangebracht waardoor er een soort van witte schijn over mijn wenkbrauwen zit. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op mijn rechter wenkbrauw heb ik minder aangebracht en is het resultaat beter gelukt. Ik moet nog even leren werken met het product, maar één tip: breng liever te weinig aan dan te veel. Wel vind ik het resultaat mooi. Mijn wenkbrauwen zien er voller uit zonder veel moeite te moeten doen en ze blijven in model gedurende de dag.

inglot brow shaping mascara

Conclusie

Tijd besteden aan wenkbrauwen vond ik voorheen verspilling, maar daar denk ik nu anders over. Dankzij Inglot Brow Shaping Mascara worden de lege plaatsen in mijn wenkbrauw makkelijk opgevuld waardoor mijn wenkbrauwen er voller uitzien. Ook is de lichtste kleur 01 geschikt voor blonde haartjes en is de kleur niet te warm. Met deze mascara hoef je trouwens niet heel precies te werk gaan, maar je moet er wel op letten dat je niet te veel product aanbrengt. Mijn dagelijkse make-up routine zal vanaf vandaag uit een extra stap bestaan! Nog een pluspunt: het kost maar €15,00!

Inglot kan je o.a. bestellen bij bol.com en The Make-Up Spot.

Liefs, Ellen

Dit artikel bevat affiliate links.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *