Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

Highlighters kun je nooit genoeg hebben of dat is toch mijn motto. Ik begon met 1 highlighter en sindsdien is mijn collectie uitgebreid met zowel budget als high end producten. Van Catrice testte ik al eerder een highlighter palette uit en daar was ik zo tevreden van dat ik nog meer highlighters van dit merk wou proberen. Hierbij een review van Catrice Highlighting Powder 010 Stardust

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

De highlighting powder van Catrice is verkrijgbaar in twee tinten: 010 Stardust en 020 Champagne Campaign. Ik kocht zelf 010 Stardust omdat dit een mooie highlighter leek voor bleke huidjes.

Mag ik even zeggen dat ik helemaal verliefd ben op de verpakking?! De highlighter zit in een doorzichtige verpakking en dat is op zich niet zo heel speciaal. Het patroon van de highlighter daarentegen is wel heel speciaal. Allemaal ruitjes met stipjes. Heel erg stijlvol en dit had ik niet verwacht van een budget merk! De mooie verpakking zorgt voor pluspunten!

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice

010 Stardust is een highlighter met een roze ondertoon en is héél erg licht. Bijna wit poeder met wat glans. Het heeft een heel zachte, fijne structuur. De highlighter is echt een pareltje: heel subtiel maar toch aanwezig. De highlighter voorziet mijn huid van een lichte glans, maar je ziet het poeder bijna niet. Als je net begint met highlighter is dit een leuk product om te experimenteren, maar voor mij mag het iets opvallender.

Satin Touch Blush 20 Satin Love Essence

Conclusie

De highlighter van Catrice is zeker een fijn product, maar voor mij mag highlighter best wat intenser zijn. Het effect is wel héél subtiel en dat vind ik ergens wel jammer. Als je highlighter aanbrengt, wil je natuurlijk dat je de glow ziet en dit poeder van Catrice doet dat niet.

Highlighting Powder 010 Stardust Catrice kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Wat is jouw favoriete highlighter?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *