Herfst nagellak!

We kunnen het niet ontkennen, het is herfst! Als ik aan herfst denk, denk ik aan taart, films kijken, een tuin vol blaadjes en donkere kleuren. Ik ben aan de slag gegaan met nagellak die ik in de herfst draag. Het zijn donkere kleuren die perfect (volgens mij) bij de herfst passen.
 

Als eerste een donkergrijze nagellak van Essie. Er zitten kleine glinstertjes in wat ik persoonlijk super mooi vind. Het is kleur nummer 89 en deze grijze nagellak kreeg de naam: Ove. Doordat ik het vorig jaar kocht, zal je het niet meer in de winkel vinden. Ik wou jullie vooral inspireren met leuke herfstkleurtjes!

Een bordeaux kleurtje kan natuurlijk niet ontbreken in je nagellakstash! Ik vind dat dit kleurtje bij elke outfit past. Bordeaux is het nieuwe rood ;). Deze nagellak kreeg de naam Sole Mate.
 

Donkerblauw zie je tegenwoordig meer en meer! Het is een chique kleur. Het nummer van dit lakje is 50. Jammer genoeg is de sticker met de naam verdwenen.

Ik heb geen idee wat voor een kleur dit is. Het is een mix van roos, maar ontzettend mooi! Dit kleurtje (nummer 30) heb ik al ontzettend vaak gedragen en ik krijg er ook veel complimenten over.
 

Welke nagellakkleurtjes zijn volgens jou nu in?

Liefs, Ellen

PS: wat vind je van de foto’s? Ik heb een afbeelding van een taart gebruik om foto’s te maken, vind je dit beter dan een witte achtergrond of niet?
 

7 reacties

  1. mooie kleuren! bordeaux vind ik ook de perfecte kleur voor de herfst en winter
    donkergroen ook, maar dat zal ik niet snel op mijn nagels dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *