Hema Reinigingsproducten

Hema Reinigingsproducten

HEMA verkoopt al enige tijd gezichtsverzorgingsproducten en hierover las ik al verschillende reviews. Ik was heel benieuwd naar de producten van de it’s my beautiful skin day collectie en nam hiervan twee reinigingsproducten mee, namelijk Hydrating 3 in 1 Micellair Cleansing Water en Eye Makeup Remover Oil. Tijd voor een review!

HEMA it’s my beautiful skin day

Hema Reinigingsproducten

De producten van de it’s my beautiful skin day collectie zijn geschikt voor de jonge huid onder de 30 jaar. Deze collectie bevat verschillende gezichtsverzorgingsproducten zoals reinigers, crèmes, maskers, serum,… en dat voor een lage prijs! Ik ben alvast benieuwd naar de twee reinigingsproducten die ik heb gekocht!

HEMA bye bye eye makeup (eye makeup remover oil)

Hema Reinigingsproducten

De oog make-up reinigingsolie is geschikt om alle oogmake-up te verwijderen. Ook waterproof oogmake-up kan je hiermee makkelijk verwijderen. Verder bevat de reinigingsolie geen parfum en dit is dus geschikt voor de gevoelige huid. Ik moet zeggen dat deze olie mijn oogschaduw en mascara heel makkelijk verwijdert en totaal niet prikt. Wel is dit product niet heel zuinig. Je moet best wat reinigingsolie op een watje doen om alles goed weg te krijgen, maar je betaalt voor 125ml slechts €1,10! Ik vind deze oog make-up reinigingsolie van HEMA echt een budget topper!

HEMA it’s my beautiful skin day hydrating 3 in 1 micellair cleansing water

Hema Reinigingsproducten

Nadat de ogen gereinigd zijn, moet ik natuurlijk nog mijn foundation verwijderen. Hiervoor gebruik ik standaard micellair water. Ik heb al meerdere micellaire waters getest en nu test ik er eentje van HEMA. Het Hydrating Micellair Cleansing Water kan je gebruiken om make-up op je lippen, ogen en gezicht te verwijderen op een zachte manier. Verder bevat het geen alcohol, parfum en kleurstoffen waardoor het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Wat mij vooral aantrok aan dit micellair water is de prijs. Ik betaalde voor 250ml namelijk slechts €2,50. Dit is volgens mij het goedkoopste micellair water dat beschikbaar is op de markt. Dit micellair water reinigt mijn huid snel en voelt fijn aan. Zeker een aanrader!

Mijn mening over HEMA Reinigingsproducten

Hema Reinigingsproducten

De twee producten van it’s my beautiful skin day van HEMA die ik heb getest, vind ik echt goed voor hun prijs! Beide producten zijn fijn in gebruik en halen mijn make-up goed weg. Ik kijk alvast uit om meer producten van deze lijn te ontdekken!

HEMA Oog Make-up Reinigingsolie kost €1,10 en Hydrating Micellair Cleansing Water kost €2,50. Je kan het zowel kopen in de webshop als in de winkel zelf.

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *