Hema Brush Cleaner

Hema Brush Cleanser

Kwasten wassen is niet mijn favoriete bezigheid. Ik probeer het altijd uit te stellen, maar je kan niet eeuwig blijven ontkennen dat je kwasten vuil zijn. Omdat het reinigen van kwasten altijd zo’n gedoe ik, kocht ik de Brush Cleaner van Hema. Hiermee kan je snel tussendoor je kwasten reinigen. Hierbij een uitgebreide review!

Hema Cosmetic Brush Cleaner

Hema Brush Cleanser

De kwastenreiniger van HEMA zit in een grote fles van 200 ml en heeft een draai dopsel. Ik vind een spray flacon handiger om te gebruiken omdat je zo minder product gebruikt. Met de grote opening van de fles gebruik je al snel te veel product en doe je minder lang met zo’n fles.

Hoe gebruik je Hema Brush Cleaner?

Breng wat van de vloeistof aan op een papieren zakdoekje en nadien kan je met ronddraaiende bewegingen je vuile kwasten schoonmaken. In een paar seconden zijn je kwasten proper. Nadien laat je je kwasten best wat drogen en daarna kan je ze terug gebruiken. Ik gebruik zelf de Brush Cleaner tussen twee grondige wasbeurten. Dit is een makkelijke tussenoplossing en zorgt voor toch propere kwasten.

Hema Brush Cleanser

Hier zie je hoeveel vuil er van deze oogschaduw kwast komt! Echt heel veel. Nadien zien je kwasten er weer net als nieuw uit en kan je terug experimenteren met oogschaduw!

Hema Brush Cleanser

Zie het verschil tussen de vuile kwasten (boven) en de propere kwasten (onder)!

Hema Brush Cleanser

Hema Brush Cleanser

Mijn mening over Hema Brush Cleaner

Omdat ik niet altijd zin heb om uitgebreid mijn kwasten te wassen, is een kwastenreiniger de ideale oplossing! Het kost niet veel tijd en je kan snel na het reinigen je kwasten terug gebruiken. Wanneer je ze grondig wast, moet je zeker een nachtje wachten voor je kwasten helemaal droog zijn. Ik vind dat de Brush Cleaner van Hema zeker zijn werk goed doet en hij is helemaal niet duur! Een fijn product!

Brush Cleaner is te koop bij Hema voor €4,50.

Waarmee maak jij je kwasten schoon?

Liefs, Ellen

6 reacties

  1. Ik vind kwasten wassen echt een vreselijk taakje. Deze cleanser lijkt me wel handig om eens tussendoor te gebruiken, zodat ik toch weer nette kwasten heb. Zeker voor die prijs ziet het er een heel fijn productje uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *