Hema adventskalenders

Ik heb weer adventskalender nieuws! Deze keer ontdekte ik dat Hema dit jaar enkele toffe kalenders met chocolade aanbiedt, maar ook een adventskalender die je zelf kan vullen. Helemaal geweldig als je het mij vraagt!

Hema chocolade adventskalender €1,75

Hema adventskalenders

Elke dag een chocolaatje, wie wil dat nu niet. Hema komt ook dit jaar met een chocolade adventskalender en voorziet je van 1 tot 24 december elke dag van een klein chocolaatje. De perfecte manier om af te tellen naar Kerst!

Lees hier meer over de Essence, Sleek en andere beauty adventskalenders van 2017!

Hema mini adventskalender €2,25

Hema adventskalenders

Vind je het iets te veel van het goede om 24 dagen lang elke dag chocola te eten? Dan is er de mini adventskalender. Hiermee begin je vier dagen voor Kerst en er zitten vier heerlijke chocoladeverrassingen in.

Zelf je adventskalender vullen met Hema €3,25

Zelf je adventskalender vullen met Hema €3,25

Een advent calender to fill yourself of simpel gezegd een adventskalender die je zelf kan opvullen. Toen ik dit zag in de winkel was ik meteen weg van het concept. Er zijn 24 vakjes voorzien waar je zelf cadeautjes in kan stoppen die helemaal passen bij jezelf of vriend(in). Je kan de kalender helemaal personaliseren en dit is een heel tof cadeau om aan iemand te geven!

Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *