HAVVN Hand Cream

Zelf nu het officieel lente is, heb ik last van droge handen. Geen pretje kan ik je vertellen. Van de webshop Larenzo kreeg ik een handcrème van HAVVN. Dit is nog voor velen een onbekend merk en daarom leek het mij leuk om deze handcrème onder de loep te nemen.

HAVVN is een merk met biologische huidverzorgingsproducten. De producten bestaan uit 100% natuurlijke bestanddelen en bevatten geen aardolieproducten, minerale oliën, siliconen, parabenen, propyleen clycol, thanolamines, sodium laureth sulphaten of synthetische kleurstoffen. Verder zijn de producten niet getest op dieren en bevatten ze geen schadelijke stoffen.

HAVVN Hand Cream zou je handen hydrateren, beschermen en voeden. Het is een zachte en verzorgende crème en bevat een lichte citrusgeur.

De ingrediënten:

Aqua, Olea Europea Fruit Oil, Theobroma Cacao Butter, Cera Alba, Lanolin Cera, Spirulina Plaensis Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Cochlearia Armorica Root Extract, Cetearil Alcohol, Echinacea Angustifolia Extract, Tocopherol, Zeolite, Salvia Officinalis Oil Citrus Limonum Oil, d-Limonene, Linalool

Een handcrème moet voor mij voedend zijn, snel intrekken en een niet al te grote verpakking hebben zodat ik het makkelijk kan meenemen in mijn tas.

Conclusie

De crème voelt niet te vet aan en trekt snel in. De verpakking vind ik echt geweldig. Wanneer je aan het bovenste gedeelte van de verpakking draait, komt er een pompje tevoorschijn. Met één pompje heb je genoeg product voor beide handen. Omdat ik de verpakking erg handig vind en de crème snel intrekt, neem ik dit mee naar school. De citrusgeur van de hand cream van HAVVN vind ik echt geweldig, dit is één van mijn favoriete geuren.
Ik ben blij dat ik van Larenzo deze handcrème van HAVVN heb mogen uittesten. Ik vind het super dat dit merk alleen werkt met natuurlijke bestanddelen. Ik ben op dit moment ook een oogcrème aan het testen van dit merk! Hiervan komt binnenkort een review online.
HAVVN biologische handcrème (50ml) is te koop bij Larenzo voor €29,95.

Ken jij HAVVN al?

Liefs, Ellen

 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *