Handcrème met marshmallow geur!

Een handcrème met marshmallow geur: zaliger kan toch niet? Dit was mijn gedachte toen ik de schattige roze flacon zag staan in de winkel. Ik nam deze mee en vertel je meer over Treaclemoon marshmallow heaven.

Handcrème met marshmallow geur!

Treaclemoon handcrème 

Treaclemoon komt altijd met de leukste geuren voor douchecrèmes en handcrèmes. Naast marshmallow hebben ze ook nog andere zoete geuren zoals raspberry kiss en my coconut island. Hiervan bestaan douchecrèmes en handcrèmes. Ik kocht marshmallow heaven handcrème in Duitsland vorig jaar samen met de douchecrème in dezelfde zoete geur.

Handcrème met marshmallow geur!

Marshmallow heaven

Handcrème met marshmallow geur!

De geur kan je omschrijven als heerlijk zoet, alsof je net aan een zak snoep ruikt. Ik vergeleek de geur met een zak marshmallows, maar ik moet zeggen dat de geur niet helemaal overeenkomt. Het ruikt meer naar suikerspin wat ook een heerlijke geur is.

De roze verpakking van de handcrème past erg goed bij de geur en heeft de typische kenmerken van het merk Treaclemoon. Dit valt meteen op in het schap van de winkel! De verpakking is klein en praktisch door de klik dop zodat je het makkelijk mee kan nemen.

Handcrème met marshmallow geur!

De textuur van de handcrème is aan de dikke kant en voelt heel hydraterend aan. De crème trekt heel snel in mijn huid en verzorgt mijn handen en nagelriemen goed. De zoete geur blijft trouwens een tijdje nazinderen.

Handcrème met marshmallow geur!

Mijn mening

Handcrème met marshmallow geur!

Aan schattige verpakkingen met een lekkere geur kan ik niet weerstaan. De marshmallow heaven ruikt misschien niet naar helemaal marshmallow, maar het ruikt wel heel zoet. Perfect om in mijn handtas te stoppen en om de koude dagen te trotseren.

Treaclemoon is verkrijgbaar bij Di.

Liefs, Ellen

18 reacties

  1. Krijg trek van al die foto’s 😉
    Vind de producten van Treacle Moon altijd fijn, heb zelf een zwak voor de coconut Island lijn. Deze lijkt me ook erg lekker, vooral omdat je aangeeft dat hij zo zoetig ruikt.

  2. Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, maar ik nu ik weet dat ze een handcrème hebben dat naar marshmallows ruikt ben ik toch wel erg benieuwd geworden hier naar! Ik ga morgen zeker en vast de Di eens binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *