Haarverzorging

Voor gezond en glanzend haar moet je je haar supergoed verzorgen. Nadat ik mijn haar heb gewassen gebruik ik 3 producten zodat mijn haar beschermt wordt tegen de hitte en zodat het gevoed wordt. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik daarvoor gebruik.
 

Om mijn haar te beschermen tegen de hitte gebruik ik van L’Oréal Elnett Latin. Ik vind dit een ongelooflijk goed product! Jammer genoeg heeft mijn mama deze spray gekocht voor krullend haar en ik heb plat haar… Deze spray beschermt tot 230 graden en is dus ideaal als je je haar graag droogt met een haardroger en plat maakt met een stijltang. Ook beschermt het tegen pluizig haar en vocht.

 

Nadat ik mijn haar gewassen heb spray ik deze Glisskur van Schwarzkopf op mijn haar. Dit zorgt ervoor dat ik minder klitten heb en dus makkelijker kan borstelen. Daarnaast zorgt deze spray ervoor dat je minder gespleten punten hebt. Door de geur van dit product lijkt het alsof je net van de kapper komt.

En als laatste breng ik ’s avonds een olie in mijn haar. Eén enkele druppel is genoeg voor mijn puntjes. Waarom ik dit ’s avonds aanbreng? Je haar wordt er een beetje vettig van en aangezien ik mijn haar elke dag was, breng ik het liefst ’s avonds aan.

Wat gebruik jij voor je haar te verzorgen?
 
Liefs, Ellen

5 reacties

  1. Leuke om te lezen en fijne producten,ik zelf heb ook die van loreal paris vaak maak ik krullen,voor me klitten gebruik ik die van dove hele goeie ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *