Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Een vaak gestelde vraag is of een haardroger slecht voor je haar is. Wel het antwoord daarop is dat de hete lucht best wel schadelijk kan zijn voor het haar. Remington bracht recent een 3D haardroger uit die super krachtig is en daardoor het haar snel droogt, heel licht aanvoelt en die het haar niet beschadigt.

remington air 3d

Mijn lang haar aan de lucht laten duurt uren en eerlijk? Daar heb ik niet altijd de tijd voor. Gelukkig bestaan er haardrogers die dit proces versnellen. Het enige wat mij soms tegenhoudt om deze te gebruiken, is de hitte. Ik wil mijn haar zo gezond mogelijk houden en dan vermijd je best zo veel mogelijk warme haartools zoals haardrogers, stijltangen en krultangen.

Nu staat de technologie natuurlijk niet stil en worden de haartools beter en beter en beschadigen ze minder het haar. Remington Air3D is zo een innovatief product waar ik het in deze blogpost wil over hebben.

Remington Air 3D review

Wat maakt de Reming Air 3D haardroger nu anders dan een gewone haardroger? De Air 3D heeft verschillende nieuwe verbeteringen aangebracht zoals het design dat comfortabel is, de 3D luchtstroom die gelijkmatig over het haar wordt verdeeld zodat je haar sneller droog is zonder het te beschadigen en nog meer.

Design Air3D

Laat ik het eerst maar hebben over de vorm van de haardroger aangezien deze verschilt van een gewone haardroger.

De haardroger zit allereerst in een grote opbergkoffer waar alle toebehoren inzit zoals de verschillende hulpstukken die je op de haardroger kan plaatsen en een antislipmat.

remington air 3D

Wat mij meteen opvalt als ik de haardroger vastheb, is het gewicht. Het is echt een lichte haardroger. Bovendien is de haardroger zo ontwikkeld dat het zwaartepunt in het handvat ligt en niet in de kop waardoor het een pak aangenamer is om het lang vast te houden.

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Verder is er nog een holle kern wat ik nog niet vaak heb gezien bij haardrogers. Hoera voor mij want soms kwam mijn haar in het achterste gedeelte van de haardroger vast te zitten en dat kan je hier niet voorhebben! De holle kern wordt trouwens wit opgelicht bij warme lucht en blauw bij koude lucht.

Haardroger die je haar niet beschadigd (Remington Air 3D)

Haardroger die je haar niet beschadigd (Remington Air 3D)

Werking

De haardroger werkt met 3D luchtstroom wat betekent dat er een krachtige, gelijkmatige ononderbroken toevoer is van lucht. Dit zorgt ervoor dat je haar sneller droog is en dat je haar langer en beter in model blijft zitten.

Verder heeft het een conditioningstechnologie dat zorgt voor meer glans en minder pluis door de negatieve ionen.

De haardroger heeft verschillende standen zodat je zelf kan bepalen hoe warm je het wil hebben en hoe snel de lucht moet gaan. Het is in het begin een beetje zoeken wat het beste voor jouw haar werkt. Ik kies voor minder hitte en een hogere snelheid. Je kan ook kiezen voor koude lucht om je kapsel te fixeren.

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Toebehoren

Bij deze haardroger ontvang je ook 3 hulpstukken die je op de kop kan klikken. Er zit een smalle blaasmond van 7mm in, een blaasmond voor snel drogen en een diffuser voor krullen. Zelf gebruik ik graag de blaasmond voor snel drogen want in de ochtend heb ik niet veel tijd voor mijn haar.

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Zo ziet de Air 3D haardroger eruit met de blaasmond voor snel drogen.

Haardroger die je haar niet beschadigt (Remington Air 3D)

Mijn mening over de haardroger

Geen normale haardrogers meer voor mij, ik ben helemaal dol op deze van Remington! Droogt snel, geeft mijn haar net wat meer glans, voelt licht aan en ziet er nog eens leuk uit. Enig minpunt is de hoge prijs. Graag zo’n haardroger voor een iets goedkopere prijs! Desondanks zou ik niet meer zonder kunnen en vind ik het de investering waard.

Remington Air 3D is verkrijgbaar op bol.com (ik heb de exacte haardroger gelinkt zodat je het makkelijk terugvindt) en kost €199,99.

Liefs, Ellen

Dit product ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer. In deze blogpost maak ik gebruik van affiliate link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *