Haar wassen met micellaire shampoo

Na het micellaire reinigingswater is er nu een micellaire shampoo. Een wat? Ja dat lees je goed, een micellaire shampoo op maat om je haar schoon te maken.

Haar wassen met micellaire shampoo

Micellaire shampoo

Micellen hebben de eigenschap vuilheid (onzuiverheden en talg) op te nemen en te verwijderen. Er bestond al micellair reinigingswater dat make-up snel verwijdert, nu is er een shampoo. Tijdens het spoelen van de shampoo verwijdert het vuil op een zachte manier.

Nivea komt uit met twee micellaire shampoos omdat iedereen zijn haar anders is. Eentje is geschikt voor de vette hoofdhuid en eentje voor de gevoelige hoofdhuid.

Haar wassen met een micellaire shampoo

Nivea comforting micellar shampoo

Haar wassen met micellaire shampoo

Haar wassen met micellaire shampoo

Wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt, is deze shampoo voor jou. Het heeft een kalmerende werking en irriteert de huid niet. Verder verstevigt het het haar en maakt het soepeler. Bovendien heeft het een hydraterende functie. Alles om het haar te verzorgen, maar zonder irriteren. Verder is het ook goed om te weten dat het geen siliconen bevat (dit zorgt voor een zacht en glanzend resultaat, maar op lange termijn brengt het schade toe aan het haar!).

Nivea purifying micellar shampoo

Haar wassen met micellaire shampoo

Haar wassen met micellaire shampoo

Ben je net zoals ik gezegend met eerder vet haar, dan is de blauwe variant van het micellaire shampoo iets voor jou. Het zuivert het haar net iets doeltreffender en zorgt ervoor dat mijn haar super proper is. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. Ook deze shampoo is vrij van siliconen en respecteert de pH-waarde van de hoofdhuid.

Haar wassen met micellaire shampoo

Mijn mening

Sinds drie weken staan deze shampoos in mijn badkamer. Ik was dagelijks mijn haar want als ik wakker word, ziet mijn haar er niet fris en schoon uit. Iets wat ik heb gemerkt tijdens het testen van de shampoo is dat de dag na het wassen, mijn haar er nog min of meer fris uitziet. Dit is iets dat ik voorheen nooit had! Dit vind ik zelf een goed teken want de belofte die Nivea maakt, komen ze na. Voor mij is dit een shampoo die zijn plaatsje zeker verdient in de badkamer!

Nivea micellaire shampoo is verkrijgbaar in de supermarkt en kost €4,99.

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert echter niets aan mijn mening. Lees hier mijn disclaimer.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *