GOSH 9 Shades Shadow Collection To enjoy in New York

Vorige zaterdag brachten mijn mama en ik een bezoekje aan Aalst. Ik kon het natuurlijk niet laten om naar de Kruidvat te gaan. Tot mijn verbazing hadden ze in deze Kruidvat een groot assortiment make-up producten en verkochten ze Gosh. Dit merk verkopen ze niet in alle winkels van Kruidvat. Bij het bekijken van het schap viel mijn oog op het prachtige 9 Shades Shadow Collection To Enjoy In New York.

 

Het oogschaduw palette heeft een matte zwarte verpakking. Het nadeel hiervan is dat je vingerafdrukken erg snel ziet. Binnenin het palette zit een grote spiegel, onwijs praktisch vind ik. Zo’n spiegeltje mis ik bij de meeste oogschaduw paletten.
Er zitten 9 neutraal kleuren met een lichte shimmer in en hiermee kan je alle kanten op. De bovenste rij bevat een witte, champagne en roze tint. De middelste rijk heeft alleen maar paarse kleuren. De onderste rij bevat een taupe, licht bruine en donkerbruine kleur.
Dan nu over naar de swatches: de oogschaduws zijn vrij goed gepigementeerd. Wel zijn ze aan de korrelige kant, maar daar wil ik gerust een oogje toe voor knijpen. Wel raad ik aan om een oogschaduwbasis te gebruiken. De kleuren komen zo intenser naar voor en je ooglook blijft langer zitten.

 

 

Om het review compleet te maken, heb ik een ooglook gemaakt met het To Enjoy In New York palette. Als basis bracht ik eerst een oogschaduwbasis aan van Catrice en daarover bracht ik de lichtbruine kleur aan. In de crease bracht ik de donkerbruine kleur aan en in de buitenste ooghoek de paarse kleur. Verder bracht ik de champagne kleur aan onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek.

De oogschaduws zijn makkelijk te blenden. Helaas valt de donkerpaarse kleur zo goed als weg. Dat is wel een minpuntje.

Dit palette ga ik zeker vaker gebruiken. Ik vind de kleuren één voor één prachtig. Verder blenden ze super makkelijk met elkaar. Het enige minpuntje is dat de oogschaduws vrij kruimelig zijn. Dit palette is, denk ik, vooral makkelijk om mee te nemen op reis, omwille van de veelzijdigheid en de grote spiegel binnenin. Een nieuwe favoriet!
Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Ik ben dit palette nog niet tegengekomen bij ons! Het is mooi! Het zijn inderdaad kleuren die je gemakkelijk mee kunt nemen op reis. Een beetje de kleuren die het meest gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *