Gezichtsverzorging (ochtend- en avondroutine)

Hoe verzorg ik mijn gezicht? Deze vraag werd onlangs gesteld en het leek me leuk om dit in een artikeltje aan jullie te laten zien. In dit artikel toon ik welke producten ik ’s ochtends en ’s avonds gebruik. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben!

’s Ochtends neem ik altijd een douche en hierna haal ik de laatste restjes make-up eraf met het Tea Tree Water van Lush. Ik spray tweemaal op een watje en haal dit over mijn gezicht. Klik hier voor het review.
Daarna breng ik mijn geliefde Lait-Crème Concentré van Embryolisse. Dit écht zo’n fijne crème! Klik hier voor een review.
Hierna breng ik een SPF aan. Momenteel gebruik ik eentje van La Roche-Posay. Ik weet eigenlijk niet of het voor of na je dagcrème moet, maar ik gebruik het erna.

 

 Als ik thuis kom van school haal ik meestal meteen mijn make-up weg. Hiervoor gebruik ik producten van Nivea. Deze werken voor mij prima. Voor mijn ogen gebruik ik de oogmake-up reinigingslotion en voor mijn gezicht een reinigmousse.
Voor ik ga slapen gebruik ik dezelfde producten als ’s ochtends (buiten de SPF). Als ik last heb van een puistje breng ik hier Epiduo op aan. De dermatoloog heeft mij dit voorgeschreven en het werkt super.
Eémaal per week (meestal op zaterdag) scrub ik mijn huis met een scrub van Yves Rocher. Deze vind ik zooo fijn in gebruik! Ook breng ik een masker aan. Momenteel gebruik ik er eentje van Dr. Van Der Hoog, maar dit wisselt vaak af.

Welke producten gebruik jij voor je gezicht?

Liefs, Ellen

23 reacties

  1. Wat een fijne producten gebruik je! De niveau oogreiniger gebruik ik ook, de enige waar ik geen pijnlijke ogen van krijg. De embryolisse creme lijkt me zo fijn, wil ik echt nog een keer proberen!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *