Gezichtsverzorging januari 2015

Het laatste artikel omtrent gezichtsverzorging is alweer van april 2014 geleden. Tijd voor een update. Ik laat je zien welke producten ik op dit moment gebruik.

Om ’s avonds mijn make-up te verwijderen gebruik ik het micellair water van Garnier. Hiermee verwijder ik mijn mascara en bb cream. Mijn fles is helaas bijna op en dit is een product dat ik sowieso opnieuw ga aanschaffen. Het verwijdert snel mijn make-up op het einde van de dag en het prikt niet. Dit product gebruik ik trouwens alleen ’s avonds.
Zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik ik het 3 stappen systeem van Clinique. Hier ben ik nog steeds heel tevreden van! Een uitgebreid artikel over de producten kan je hier lezen, wat het deed met mijn huid lees je hier.
Bij Yves Rocher kreeg ik onlangs een Elixir 7.9 oogroller. Dit is een verkoelende oogroller met 3 ‘kogeltjes’ verwerkt in de dop en ik moet zeggen dat ik dit erg graag gebruik in de ochtend. Het zorgt ervoor dat mijn ogen niet meer zo zwaar aanvoelen. Heel erg fijn product!
Eén keer per week gebruik ik een vitamine E scrub van The Body Shop en een hydraterend masker van La Roche-Posay. Beide fijne producten, meer valt er niet over te zeggen. In de winter komt dit hydraterend masker erg goed van pas. Mijn huid heeft dan soms last van droge plekken en deze crème voedt mijn huid super goed!

 

Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

10 reacties

  1. De micellair water van Garnier is inderdaad erg fijn, mijn tweede fles is inmiddels bijna op. En de 3 stappen systeem van Clinique vond ik ook erg fijn, ik heb het nu al heel lang niet gebruikt. Misschien is het weer eens tijd om weer zo'n set aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *