Geen injecties meer dankzij Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Dat ik graag skin care producten test, is geen geheim meer. Ik vind het ontzettend belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en de juiste producten helpen daarbij natuurlijk. Filorga bracht in februari nieuwe producten uit met een speciale formule waardoor je geen injecties meer nodig hebt. Klinkt goed toch? In deze blogpost vertel ik waarom deze skincare producten net wat specialer zijn dan andere anti-age producten en waarom je ze zou moeten testen!

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Wat de producten van Filorga zo speciaal maakt, is dat er NCTF (New Cellular Treatment Factor) in zit. NCTF werd voorheen altijd geïnjecteerd in de huid, maar nu kan je dit mengsel dus ook op de huid smeren. Het resultaat is niet helemaal hetzelfde als met injecties, maar het resultaat is wel beter dan andere antiverouderingsverzorging. Dit zou alle tekenen van huidveroudering aanpakken. Er zijn drie belangrijke stappen om de antiverouderende verzorging van Filorga zo goed mogelijk te laten werken. Eerst breng je een lotion aan, dan een serum en als laatste een dagcrème (er is een dagcrème voor een droge en vettere huid). Ik laat alle producten, behalve het serum, aan bod komen in deze blogpost en ik heb ze iets langer dan 2 maand getest.

Filorga NCTF-ESSENCE Supreme regenerating lotion €44,90

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

De lotion van Filorga is een voorbereidende fase op de volgende twee stappen: serum en dagcrème aanbrengen. Dit bevat ook NCTF. Het zorgt voor hydratatie en is ontgiftend doordat het een waterige en frisse structuur heeft. Wat mij opvalt is dat alle producten er in de verpakking licht roze uitzien. Verder vind ik de geur van de lotion zalig en heerlijk om mee wakker te worden.

Filorga NCTF-REVERSE MAT €79,90

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Na de lotion, breng je een serum aan en daarna een dagcrème. Wanneer je een vette huid hebt, kies je het best voor Filorga NCTF-Reverse Mat. De crème heeft een doeltreffende invloed op rimpels, stevigheid, zorgt voor een stralende huid en houdt je huid mat gedurende de dag. Een groot voordeel aan deze crème, naast de werking, vind ik de verpakking. Met één druk heb je de juiste hoeveelheid en zo verspil je geen product. Wat mij trouwens ook opvalt, is dat dit een perfecte basis is voor make-up. Mijn huid glimt veel minder gedurende de dag!

Filorga NCTF-Reverse €79,90

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Filorga NCTF-Reverse

Heb je eerder een drogere huid, dan is deze dagcrème geschikt voor jou. In tegenstelling tot de crème hierboven bevat deze karitéboter waardoor deze geschikt is voor de drogere huidjes. Ook deze crème heeft weer een roze gloed en dat vind ik toch wel speciaal. Wanneer ik last had van droge plekjes, bracht ik Filorga NCTF-Reverse aan en na een dag merkte ik dat de plekjes minder werden.

Filorga NCTF-Reverse

Mijn mening

De producten zien roze, ruiken lekker en werken daarnaast nog eens fijn. Zelf gebruikte ik de dagcrèmes door elkaar en ze bevielen mij alle twee even goed. Ook de lotion vond ik een fijne stap in mijn routine. Ik ben natuurlijk nog maar 21 en heb nog geen rimpels, maar preventief smeren kan nooit kwaad. De producten vind ik heel speciaal omdat er NCTF inzit dat ook gebruikt wordt voor injecties. Ik ben enthousiast en vond het fijn dat ik de skincare producten van Filorga eens mocht testen!

Filorga is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Heb jij al producten van Filorga geprobeerd?

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *