Garnier micellair water met rozenwater

Dit jaar lanceert Garnier micellair water met rozenwater voor de doffe en gevoelige huid.

Ik haal mijn make-up het liefst er af met een micellair water. Dit omdat het lekker makkelijk is, geen vettige laagje achterlaat en zowel geschikt is voor de huid als voor de ogen. Het micellair water van Garnier is al jaren een favoriet van mij. Door de jaren heen bracht Garnier verschillende varianten uit van het populaire micellair water. Dit jaar lanceert Garnier micellair water met rozenwater voor de doffe en gevoelige huid.

Garnier micellair water met rozenwater

Waarom rozenwater?

Rozenwater wordt gemaakt van rozenblaadjes en heeft veel voordelen voor onze huid en voor het lichaam. Het is ontstekingsremmend doordat het vitamine A, B3, C, D, E en veel antioxidanten bevat. Daarnaast stimuleert rozenwater de bloedcirculatie en verstevigt het de poriën en herstelt het de pH-waarde van de huid. Dit alles maakt zorgt ervoor dat rozenwater graag gebruikt wordt in skin care producten.

Micellair water met rozenwater

De combinatie micellair water met rozenwater is echt zalig! Je combineert makkelijk reinigen met verzorging. Dit maakt het reinigen van de huid net wat zachter en aangenamer.

Je brengt het micellair water aan op een wattenschijfje en daarna kan je snel de make-up van je ogen en huid verwijderen. Dit gaat ontzettend snel. Reinigen met een micellair water is volgens mij de snelste manier om je huid schoon te maken. Bovendien is het praktisch dat je het zowel voor je ogen als voor je huid kan gebruiken. Geen gedoe met verschillende producten. Eén product en je bent klaar. Verder is het ook niet plakkerig en dat maakt dat het mijn favoriete manier is om mijn gezicht te reinigen.

Wat ik verder zo fijn vind aan het micellair water van Garnier is de grote verpakking. Met 400 ml kom je een hele periode toe. Ik doe hier zeker zo’n drie à vier maand mee.

Verschil tussen een gewoon micellair water en micellair water met rozenwater

Is er nu een groot verschil met een micellair water en eentje met rozenwater? Ik vind van niet. De werking is hetzelfde alleen de geur is wat anders. Ik vind beide even fijn, maar ik vind het eens leuk om te kunnen afwisselen.

Garnier micellair water is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di en kost €6,99.

Wat vind jij van de micellair waters van Garnier?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *