Garnier Micellair Reinigingswater Review

Tegenwoordig is micellair water erg populair bij beauty liefhebbers. Dit water zou makkelijk make-up verwijderen en is zacht voor de huid. Bij een bezoekje aan een supermarkt kwam ik het Micellair Reinigingswater van Garnier tegen. Aangezien ik zo’n product nog nooit getest had, trok het mijn aandacht. Benieuwd naar mijn mening over dit product? Lees dan zeker verder.

 

Het Micellair Reinigingswater van Garnier is ook geschikt voor de gevoelige huid. Er zit geen parfum en parabenen in. Bovendien zou het je gezicht reinigen, je make-up verwijderen en verzachten. Daarnaast is dit water multifunctioneel! Je kan het zowel gebruiken voor je ogen, gezicht en lippen. Klinkt veel belovend!
Voor 400 ml van dit Micellair Reinigingswater betaal je ongeveer 7 euro. Dat is niet zo heel duur in vergelijking met het micellair water van Bioderma. Dit kost namelijk 18 euro voor 500 ml. Daarnaast is Garnier makkelijker te verkrijgen in de winkel dan Bioderma.

 

Op onderstaande foto’s heb ik een hoop mascara aangebracht op mijn arm en liet dit opdrogen. Ik bracht wat micellair water op een wattenschijfje aan en ging met een vlotte beweging over de opgedroogde mascara. Zoals je ziet is het grootste gedeelte weg. Niet alles, maar even serieus ik heb nog nooit zo’n product meegemaakt dat  zo snel mascara verwijdert als dit reinigingswater. Bovendien irriteert dit product mijn huid niet. Nadien hoef je zelf niet na te spoelen met water, zoals je met andere reinigers wel moet doen.

 

 

Ik ben tevreden over het Micellair Reinigingswater van Garnier. Het is niet zo duur in vergelijking met andere merken. Bovendien verwijdert het mijn make-up super snel zonder mijn huid te irriteren. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid. Ook kan je met dit water je gezicht, ogen en mond reinigen. Je hebt dus geen aparte oog make-up reiniger nodig. Persoonlijk vind ik dit product beter dan een oogmake-up remover. Het is veel sneller in gebruik en neemt alle vuiligheid weg. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is, dat de grote fles niet zo heel handig is om mee te nemen op reis. Daarvoor zou je dit product in een kleiner flesje moeten doen. Gebruik jij micellair reinigingswater? Indien je dit nog nooit geprobeerd heb, kan ik je deze van Garnier zeker aanraden!
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

17 reacties

  1. Toen ik laatst in het Kruidvat was, heb ik heel lang staan twijfelen of ik hem zou meenemen of niet. Uiteindelijk niet gedaan, maar denk dat ik hem toch eens ga uitproberen als mijn huidige make-up remover op is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *