Foto tutorial met Too Faced

Het is de eerste keer dat ik om mijn blog een tutorial plaats van een ooglook! Het is zeker nog niet perfect, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vinden. Achteraf hoor ik graag jullie commentaren! In deze look gebruik ik mijn Too Faced palette. Het is een neutrale ooglook geworden, hope you like it

Mijn gezicht vertoont af en toe rode vlekjes en om deze te verbergen, gebruik ik een BB Cream van Yves Rocher. Ohja, ik ben verkouden dus het gebied tussen mijn neus en mond ziet er rood en droog uit, sorry daarvoor!

Hierna poeder ik mijn gezicht af met een poeder van Jane Iredale. Ik gebruik hiervoor een kabuki kwast, deze is ook van Jane Iredale.
Vervolgens breng ik oogschaduwbasis aan. Zo blijft de oogschaduw langer zitten en komen de kleuren meer tot uiting.
Nu neem ik de kleur Heaven van het palette en breng dit deppend aan op het bewegend ooglid.

Neem nu een blendingkwast, deze komt ook van de HEMA, en gebruik Erotica van het palette. Breng deze kleur aan in de arcadeboog.

Zo ziet mijn ooglook er uit. Ik wil even vermelden dat oogschaduw aanbrengen niet mijn specialiteit is. Ikzelf vind het mooi, maar daar kan jij natuurlijk anders over denken. 

Hierna neem ik een wimperkruller en krul ik mijn wimpers ongeveer 10 seconden. Daarna breng ik mascara aan. De gebruikte producten zal ik onderaan vermelden.

 Als laatste stap breng ik blush en roze lipstick aan.

 Dit is het eindresultaat!

De gebruikte producten:
– Poeder van Jane Iredale
– Clump Defy van Max Factor
Ik vind het heel leuk om eens zo’n artikeltje te maken, maar het was wel een beetje eng om met zoveel foto’s op mijn blog te staan. Om de één of andere manier ben ik bang voor kwetsende reacties, die zijn er nog niet gekomen, maar toch.. Laat me zeker weten wat je van dit soort artikelen vindt en wat de verbeterpunten zijn! 
Liefs, Ellen
Volg mij via twitterbloglovin

17 reacties

  1. Dat doe je zeker super zo voor de eerste keer! We vinden de look ZEER geslaagd, een mooi palette! Je ziet er niets van dat je verkouden bent, leuk resultaat!
    xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *