Flormar Terracotta Blush-On 41 Romantic Salmon

Flormar is een winkel met beautyproducten tegen een betaalbare prijs. De kwaliteit zou je kunnen vergelijken met MAC. Toen ik onlangs ontdekte dat er een Flormar winkel in Brussel zit, heb ik een aantal producten gekocht en getest. Ik review de Terracotta Blush-On van Flormar in de kleur 41 Romantic Salmon.

Verpakking

De blush zit in een zwarte, matte verpakking met een opening aan de voorkant. Zo zie je meteen welke blush kleur je neemt. Aan de binnenkant zit er een klein spiegeltje. Persoonlijk vind ik de spiegel aan de kleine kant, maar het kan handig zijn voor onderweg. Ik vind de verpakking praktisch en mooi.

Terracotta Blush-On 41 Romantic Salmon

Romantic Salmon is een koele, rozige blush. Dit is volgens mij de perfecte blush voor mijn lichte huid. De blush is niet super gepigmenteerd, maar dat hoeft ook niet. Wanneer een blush te gepigmenteerd is, breng ik vaak teveel aan. Dit zal je niet snel hebben met de Romantic Salmon Terracotta Blush-on. Dit product kan je mooi opbouwen tot je het gewenste resultaat hebt. Verder bevat de blush een lichte shimmer. Erg mooi!
Het is misschien moeilijk te zien op de foto’s, maar ik vind de blush echt prachtig. Hij is lekker licht en past mooi bij mijn lichte huid. Ook geeft deze terracotta blush-on mij een mooi, gezonde glow. Bovendien blendt dit product goed. Zo heb ik minder kans op vlekken in mijn gezicht. Dit lijkt mij het ideale product voor als je ’s ochtends blush wil aanbrengen, maar niet veel tijd hebt. Ik droeg deze blush echt dagelijks tijdens mijn citytrip naar Parijs.

Conclusie

Het is al lang geleden dat ik nog zo enthousiast ben geweest over een (budget) product! Ik ben helemaal verliefd op de Flormar Terracotta Blush-On 41 Romantic Salmon. Zo zie je maar dat je ook goede blushes vindt voor een laag prijsje. Deze blush voorziet mij van een gezonde glow en blendt makkelijk. Sinds ik deze blush heb gekocht, gebruik ik het elke dag!
Flormar Terracotta Blush-On 41 Romantic Salmon is te koop in Brussel (in de City 2 op verdieping -1) voor €11,95. 
Heb jij al producten van Flormar in je collectie?
Liefs, Ellen
Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *