Follow:
Beauty

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

Dat Flormar ook in België verkrijgbaar is, weten jullie al langer. Tijd om nog eens een lipstick van dit merk te testen. Ik schreef al eerder een review over een lipstick van de Deluxe Shine Gloss Stylo en daar was ik zeer tevreden over. Deze keer review ik een lipstick uit een andere lijn, namelijk Deluxe Cashmere Lipstick in de kleur Think Pink. Veel leesplezier!

Verpakking Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

De Deluxe Cashmere Lipstick Stylo zit in een gouden verpakking. Erg mooi en luxe. Op de huls vind je de naam van de lipstick. De lipstick zou zacht en voedend voelend op de lippen. Verder zou de lipstick niet in de lijntjes trekken en egaal aanbrengen.

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo Think Pink

Think Pink is een aparte kleur. Op het eerste zicht lijkt de kleur onopvallend, maar eenmaal aangebracht merk ik toch de aanwezigheid van de kleur. Het is geen typisch ‘my lips but better’ kleurtje. De pigmentatie van deze lipstick is top. Hier kan ik niets op aanmerken.

Eenmaal aangebracht op mijn lippen ben ik niet meer zo enthousiast over deze lipstick. Hij brengt redelijk makkelijk aan, maar glijdt niet over mijn lippen. Ook zijn mijn lippen aan de droge kant en dat zie je extra duidelijk met deze lipstick. Geen mooi resultaat. De lipstick is aan de matte kant en blijft aardig goed zitten.

Conclusie

De Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo ziet er op het eerste zicht prachtig en veelbelovend uit. Helaas ben ik niet helemaal overtuigd. De lipstick voelt droog aan en accentueert mijn droge velletjes op mijn lippen. De kleur Think Pink vind ik apart, maar wel mooi. Ondanks dat ik de kleur mooi vind, zal ik deze lipstick er niet zo snel bijnemen.
Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo kost €6,95 en kan je kopen in een Flormar winkel. In Brussel vind je een Flormar winkel in de City2.
Liefs, Ellen

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Sanne dm

  Mooi kleurtje! De verpakking trekt mij ook erg aan.

  11 oktober 2015 at 8:49 am
 • Reply Mariëlle Markgraaff

  Ik heb deze ook eens gehad en de kleur vond ik geweldig maar wat je zegt, zo droog 🙁

  11 oktober 2015 at 8:50 am
  • Reply admin

   Jammer hé ;(

   11 oktober 2015 at 9:07 am
 • Reply beyoutifool

  Ooh die ziet er heel mooi uit! Wel jammer dat hij zo droog is. Dat heb ik wel vaker met zulke lichte kleurtjes :/

  11 oktober 2015 at 9:21 am
 • Reply JulieStarr

  Ik heb ook een Stylo Lipstick van Flormar en vind ze er echt PRACHTIG uitzien! Ik heb een knetterpaarse kleur met glitter en die voelt ook erg droog en stroef aan… Ik dacht dat het aan de grove glitters lag, maar het zal echt gewoon deze lijn zijn! 🙂

  11 oktober 2015 at 10:36 am
 • Reply Manon Boerakker

  Mooi zacht kleurtje

  11 oktober 2015 at 2:46 pm
 • Reply Kiss & Make-up

  Oei ja, droog 🙁 Jammer, dan is 't voor mij direct nee.

  12 oktober 2015 at 11:58 am
 • Reply Rachel Kromdijk

  Deze heb ik ook maar mijn lippen worden er heel droog van ! liefs

  17 oktober 2015 at 1:11 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.