Films die ik de afgelopen tijd heb bekeken

Misschien weet je het, misschien weet je het niet: ik ben een filmfreak. Ik kan soms een hele zondag in bed blijven liggen en films bekijken. Zeker nu het vakantie is, heb ik meer tijd om romantische komedies te bekijken. Vandaag zet ik de films die ik de afgelopen tijd heb bekeken op een rijtje. Dit zijn allemaal romantische films. Als dit niet jouw genre is, heb je niet veel aan dit artikel.

1. Change Of Plans

Samenvatting (de trailer zegt natuurlijk ook genoeg): tot op vandaag verliep het leven van Sally Danville volledig zoals zij gehoopt had. Zij, een mooie en vrijdenkende muzikante, en haar echtgenoot Jason, een gevechtspiloot, genieten van het leven, zonder enige huishoudelijke verantwoordelijkheden. Maar door één enkel telefoontje van Dorothy, een bediende bij Child & Family Services, leert Sally dat niet altijd alles loopt zoals gepland. Zij verneemt dat haar beste vriendin uit haar studentenperiode omgekomen is in een tragisch ongeval tijdens een vredeskorpsmissie. Deze heeft Sally als de legale voogd benoemd van haar 4 kinderen, waarvan er 3 werden geadopteerd uit een derdewereldland. Sally en Jason moeten snel het ouderschap onder de knie krijgen en de kinderen leren omgaan met de culturele verschillen van het leven in Amerika.

De inhoud van de film doet mij een beetje denken aan Life As We Know It. Het is een vrij voorspelbare film, maar leuk om op een zondag te kijken!

De trailer van Life As We Know it, vergelijk!


2. Waiting For Forever

Will is een excentrieke jongeman die reizend door het land gaat, zonder vooruitzichten of een baan. Hij is op zoek naar Emma, een jonge actrice op wie hij al tijden verliefd is. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij te maken met verscheidene obstakels

3. The Jerk Theory

Een eerzuchtige artiest, Adam, heeft slechte relatie-ervaringen en besluit dat als vrouwen niet reageren op de aardige aanpak, dat hij dan maar gemeen moet worden. Deze aanpak blijkt een succes en hij heeft vele onbeduidende relaties, totdat hij Molly ontmoet. Molly vindt zijn gemene routine maar niks. Adam wordt gedwongen om zijn filosofie opnieuw in overweging te nemen.

 
4. Water For Elephants
 
Wanneer Jacob Jankowski, recentelijk tot wees en zwerver veroordeeld, op een passerende trein springt, belandt hij in de wereld van een tweederangs circus dat probeert te overleven tijdens de Grote Depressie. Als student dierengeneeskunde die bijna zijn diploma behaald heeft, krijgt hij de leiding over de menagerie. Daar ontmoet hij Marlena, de mooie ster van de paardenact die getrouwd is met August de dierentemmer. Ook ontmoet hij Rosie, een olifant die zich niet laat trainen… totdat Jacob een manier ontdekt om tot haar door te dringen.

5. Sorority Wars

Katie Snow begint aan haar universiteitsopleiding en moet kiezen voor een studentenhuis. Voor Katie is het al een uitgemaakte zaak aangezien haar beste vriendin en haar moeder de populaire Delta-studentenvereniging hebben opgericht. Wanneer ze echter de feestmeiden van Delta en hun knappe vriendjes ontmoet, stelt ze zich echter vragen. Wanneer ze zich inschrijft voor het rivaliserende Kappa-huis haalt ze zich de toorn van de Deltavrouwen op de hals. Al gauw breekt er oorlog uit tussen beide studentenhuizen.

Deze film is met Lucy Hale, je kent haar van Pretty Little Liars.

Welke films heb jij deze maand bekeken?

Liefs, Ellen

Bron: www.moviemeter.nl

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *