Fijne handcrèmes voor in de winter

Nu het steeds kouder wordt, hebben mijn handen behoefte aan handcrème. Ze zijn door dit koude weer droog en ik begin terug velletjes te krijgen. Waarschijnlijk ben ik niet de enige met dit probleem en daarom leek het mij leuk om mijn beste handcrèmes met jullie te delen.

Mijn meest gebruikte handcrèmes (van links naar rechts) zijn op dit moment:
L’Occitane Cherry Blossom
Norwegische Formel Handcream
Een aantal weken geleden zat er bij de Libelle een bon waarmee je een gratis handcrème van L’Occitane kon afhalen. Dat kon ik niet laten liggen! Ik had al eerder een handcrème van L’Occitane, namelijk Pivoine Flora en deze vond ik erg fijn. Nu heb dus een nieuwe handcrème waar ik nog lang geniet van ga hebben. De handcrèmes hebben een redelijk vette structuur met een heerlijke geur. Deze gebruik ik graag net voordat ik ga slapen. Zo sta ik op met zachte handen!
Een handcrème die ik al een hele tijd heb, is die van Norwegische Formel. Mijn mama kocht deze vorig jaar voor mij. Volgens mij kan je deze kopen bij de Apotheek. Dit vind ik een prima handcrème, maar als je echt extreem droge handen hebt, zou ik een andere proberen. Deze crème is geurloos en heeft een soort gel structuur (zie bovenstaande foto rechts). Bij het in masseren worden je handen eerst lichtjes wit en daarna trekt de crème snel in. Een iets andere structuur dan die van L’Occitane maar is ook erg fijn in gebruik. Zoals je ziet, is deze bijna op. Deze zit in mijn tas en gebruik ik dus dagelijks.
Beide handcrèmes vind ik erg fijn en gebruik ik dagelijks. Wat is jouw favoriete handcrème?
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

9 reacties

  1. Ha, ik ken deze nog niet! Zelf vind ik Rituals handcreme heel fijn en dan vooral de oranje versie. Ze hebben nu ook een handscrub! Perfect voor de winter en de schuurpapier-knokkels. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *