Feestelijke oogmake-up zonder veel moeite

Feestelijke oogmake-up hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met één simpel product, kan je je oogmake-up een upgrade geven.

Wanneer er een speciale gelegenheid is, is het leuk om eens te variëren met make-up. Feestelijke oogmake-up hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met één simpel product, kan je je oogmake-up een upgrade geven. Met één simpel product, kan je je oogmake-up een upgrade geven. Ik deel daarom mijn simpele tip voor feestelijke oogmake-up zonder veel moeite.

ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner

ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner

Feestelijke oogmake-up kan je al bereiken door één simpel product, namelijk een glitter eyeliner. ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner bestaat in drie tinten: zwart, zilver en bruin. In de eyeliner zitten allemaal kleine glitterdeeltjes verwerkt. Door de fijne punt van de eyeliner kan je precies een lijntje trekken. Op het eerste zicht is het vrij subtiel. Eenmaal je langer kijkt, zie je de glitterdeeltjes en dat maakt het een feestelijke oogmake-up.

ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner
ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner
ARTDECO Glam Star Liquid Eye Liner

Een glitter eyeliner is in enkele minuten gezet en je bent klaar met je feestelijke make-up! Ideaal als je niet veel tijd hebt, maar toch wat extra moeite in je make-up wil stoppen!

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *