Favorieten maart!

Wow, maart is bijna voorbij. Het is zó snel gegaan! Ik heb deze maand heel veel tijd gestoken in school. Volgende week moeten twee super belangrijke werken af. Naast school heb ik natuurlijk ook tijd in blog gestopt. In dit artikeltje laat ik jullie mijn favorieten van afgelopen maand zien. Om de één of andere reden zijn mijn foto’s niet van de beste kwaliteit, sorry daarvoor!

1. De Get Big Lashes mascara van Essence is momenteel mijn favoriete mascara! Hij maakt mijn wimpers zwart en geeft lengte en krul. Ideaal!
2. De CC cream van Max Factor is echt een prachtproduct! Klik hier om het review te lezen. 
3. Deze oorbellen van I Am droeg ik deze maand vaak. Eenmaal ik een paar oorbellen uit mijn collectie neem, draag ik deze super vaak tot ik ze beu ben. Daarna neem ik pas een ander paar. Rare gewoonte, haha.
4. Concealer kwast van Yves Rocher. De haartjes zijn zacht en het brengt fijn aan. Ik gebruik deze kwast om mijn concealer onder mijn ogen mooi aan te brengen.
5. Mijn foundation kwast is ook van Yves Rocher. De kwasten kosten ongeveer tien euro, maar ze zijn fijn in gebruik. Deze kwast gebruik ik om mijn CC cream te verdelen over mijn gezicht en daarna fixeer ik het met mijn vingers. Zo blijft het een hele dag perfect zitten.
Wat waren jouw favorieten van deze maand?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin twitter 

16 reacties

  1. Wat heb je leuke favorieten zeg. Ik heb dat ook met oorbellen, ik draag een setje heel vaak tot dat ik een ander leuk paar tegenkomt.
    liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *