Favorieten april!

Wow, het is alweer mei. De maand april stond voor mij in het teken van vakantie en school. Ik heb het gevoel dat het leven zó snel gaat, echt gek. In dit artikel ga ik mijn meest geliefde producten van deze maand behandelen. Veel leesplezier!

Als eerste droeg ik deze Body Splash Pink Macaroon van H&M vaak! Ik kocht hem tijdens de krokusvakantie voor €1,00 (komt van de kerstcollectie en kocht het in sale) en hij ruikt zo heerlijk! Lekker zoetig en niet te sterk. Ideaal.
De Longlasting Lipsticks van Essence bevallen mij zeer goed! Als ik zin heb in lipstick grijp ik steeds naar Natural Beauty. Ze zijn lekker romig en brengen gemakkelijk aan. Het is een ‘my lips but better’ kleurtje en hiervan ben ik fan! Benieuwd naar het review? Klik hier
Eergisteren konden jullie het (langverwachte) review van deze mascara lezen. Deze maand gebruikte ik hem iedere dag en hij begint leeg te geraken. Weet iemand nog een waardige opvolger van deze mascara? Of zou ik dezelfde opnieuw kopen? Lees hier het review terug over deze mascara. Sorry trouwens voor de wazige foto! Ik merkte het pas achteraf.
Elke maand laat ik ook mijn favoriete oorbellen zien. Deze maand droeg ik vaak deze druppelvormige oorbellen van Primark!
Als laatste wil ik nog mijn favoriete liedje van het moment laten horen! Tori Kelly is een super getalenteerde zangeres en deze live versie van haar liedje ‘Paper Heart’ is zo ontroerend! Kippenvelmomentje!
Wat zijn jouw favorieten van deze maand?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin twitter

40 reacties

  1. Leuk om je favorieten zo te zien. Die lipstick van Essence heb ik ook, en is echt een geweldige lipstick. liefs x

  2. Die lipstick van Essence vind ik zo mooi! Ik wilde hem woensdagavond ook kopen maar natuurlijk was die helaas weer uitverkocht 🙁

  3. Altijd leuk zo'n artikel! Die lipstick heeft echt een mooie kleur.
    Ik heb je trouwens op mijn blog genomineerd voor een Liebster Award, ik weet niet of je 'm al hebt gehad en of het je leuk lijkt… 🙂
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *