Favoriete artikelen van bloggers!

Ongeveer een week geleden konden jullie een linkje plaatsen naar jullie favoriete artikelen. Ik krijg echt super leuke artikelen binnen en het was ontzettend moeilijk om mijn favorieten hieruit te kiezen! Benieuwd welke artikelen me het meest aanspraken? Lees meer!

Inspiratie, waar haal ik het vandaan? Tops & Tricks!
Op de blog van Sanne staat dit handige artikel! Ik heb regelmatig dat ik niet weet waarover ik wil bloggen en in dit artikel staat beschreven hoe zij aan haar inspiratie komt. Neem het zeker eens door als je soms ook niet weet waarover te bloggen!


3x kapsels zonder elastiek
Wow, echt super creatief bedacht door Marloes! Zelf ben ik geen held in het maken van kapsels, maar echt  in de video legt ze alles super duidelijk uit hoe je een leuk kapsel kan creëren zonder elastiekjes! Zeker de moeite waard om te bekijken!

Renate heeft een nieuw lammetje! Super schattig, het beestje ziet er lief en aaibaar uit. Ik kreeg een glimlach toen ik dit lammetje zag.
Review Essence Nail Art Designer Set
Op de blog van Brit vind je leuke, afwisselende artikelen! In dit review vertelt ze duidelijk hoe je het sponsje en striper het best gebruikt. Jullie moeten trouwens zeker een kijkje nemen op haar blog! Zij verdient echt meer volgers!
Als laatste een recept op de blog van Ines! Dit receptje ziet er gewoon zo lekker uit dat ik het ook effectief ga uitproberen.
Deze artikelen kregen mijn persoonlijke voorkeur, het was moeilijk om er vijf uit te kiezen! Dit wil niet zeggen dat de andere artikels niet leuk/goed waren! 
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin twitter

10 reacties

  1. Wauw, leuke artikels die er tussen zitten! Goede keuze hoor. Wow, ik had mijn artikel hier niet in verwacht. Wat lief dat je vind dat ik wat meer volgers verdien, haha. <3

  2. Super leuk om te zien dat je mijn 'inspiratie, waar haal ik het vandaan? Tips & Tricks' artikel zo leuk vind! Vind ik erg fijn om te horen! Wanneer komt je nieuwe header online? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *