Face Form Sleek

Face Form Sleek

Mijn zus bracht het Sleek Face Form palette in de kleur Fair voor mij mee uit Londen. Dit is een palette met een bronzer, highlighter en blush. Ondertussen is Sleek ook verkrijgbaar in de winkel en daar ben ik blij om. Ik hoor veel goeds over de make-up van Sleek en online make-up bestellen is ook niet alles. Vaak ziet een product er in het echt anders uit, dan op de webshop. Nu Sleek verkrijgbaar is bij Di kan je de producten zelf eerst testen in de winkel. Vandaag review ik het Sleek Face Form palette.

Face Form Sleek

Het Sleek Face Form palette is beschikbaar in 4 verschillende kleuren: Light, Fair, Medium en Dark. Mijn zus bracht het palette in de kleur Fair mee. Er zit een bronzer, highlighter en blush in. Verder bevat het palette een grote spiegel en zit het in compact zwart doosje. De verpakking is ideaal om mee te nemen op reis omdat het zo compact is, een bronzer/highlighter/blush in zit en omdat er een spiegel aanwezig is.

Face Form Sleek Fair

Face Form Sleek

De bronzer is mat, licht en is niet te oranje. Ideaal voor mijn lichte huid. Verder heeft de highlighter een koele roze ondertoon. De glitters in de highlighter is niet te opvallend en dat is net wat ik mooi vind. Om het palette compleet te maken zit er een rozige, duidelijk aanwezige blush in met een beetje shimmer er in. De blush Rose Gold is de bekende dupe van Nars Orgasm (de bekende blush onder beautybloggers).

Face Form Sleek

Face Form Sleek

Het aanbrengen van deze 3 gezichtspoeder gaat heel vlot en ze blenden mooi met elkaar. Eerst breng ik de bronzer aan. Dit gaat beter dan verwacht! Ik heb altijd schrik dat ik mijn bronzer niet genoeg uitblendt en vlekken creëert. Met de bronzer van Sleek is de kans op vlekken klein en het blendt mooi in de huid. Na de bronzer breng ik wat blush en highlighter aan. De 3 gezichtsproducten passen mooi bij elkaar en geven mijn gezicht net wat meer glans en een natuurlijke glow.
Face Form Sleek

Face Form Sleek

Mijn mening over Face Form van Sleek in Fair

Een doosje waar 3 gezichtsproducten in zitten, komt altijd van pas. Ik vind de bronzer, highlighter en blush erg mooi voor mijn lichte huid en neem dit palette er vaak bij. De highlighter gebruik ik het vaakst, omdat deze een mooie glitter heeft, maar niet te aanwezig is. De producten van Sleek zijn kwaliteitsvol voor een zacht prijsje en dit palette voldoet hier aan. Het is zeker een product dat ik er vaker ga bijnemen tijdens het make-uppen!

Sleek Face Form is verkrijgbaar bij Di, maar ook in verschillende online webshops voor €13,49.

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *