Eylure Brow Palette Blonde

Eylure Brow Palette Blonde

Ik heb een haat/liefde verhouding met mijn wenkbrauwen. Epileren doe ik niet graag omdat ik schik heb om te veel te epileren. Bijtekenen doe ik nauwelijks omdat ik al vrij volle wenkbrauwen heb. Toch trok het Brow Palette van Eylure mijn aandacht. Ik besloot om hiermee voor de eerste keer mijn wenkbrauwen bij te tekenen en het resultaat en mijn mening vind je in dit artikel terug!

Eylure Brow Palette / Brow Trio Blonde

Eylure Brow Palette Blonde

Eylure is vooral bekend voor haar uitgebreid gamma nepwimpers en heeft daarnaast ook allerlei producten voor de wenkbrauwen. Eylure is in België te koop bij Di en online verkrijgbaar bij verschillende webshops.

Eylure Brow Palette Blonde

Eylure Brow Palette Blonde

In totaal zijn er 3 varianten van de Eylure Brow Palette beschikbaar zodat er voor elke haar kleur een geschikt palette bij zit. Ik heb het wenkbrauwen palette dat geschikt is voor blonde dames. Het palette bevat een wax, een poeder en highlighter en zit in een compact doosje. Binnenin het doosje vind je naast de poeders, nog een spiegel en een klein tooltje waarmee je de producten kan aanbrengen. De tool heeft langs de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een schuin afgesneden borsteltje. Dit gebruik ik eigenlijk niet, maar het kan wel handig zijn voor onderweg!

Eylure Brow Palette Blonde

Eylure Brow Palette Blonde

Tijd om mijn wenkbrauwen voor de eerste keer bij te tekenen! Ik ben geen expert en dit is echt de eerste keer, dus het resultaat is nog niet wat het moet zijn! Toch wou ik mijn eerste ervaring met dit wenkbrauw palette met jullie delen!

  • Ik begin met het aanbrengen van de wax en hiermee vul ik mijn wenkbrauwen in.
  • Om de wax te setten, breng ik het bijhorende poeder aan.
  • Daarna breng ik onder mijn wenkbrauwen wat van de highlighter aan. Helaas is de highlighter niet super gepigmenteerd waardoor je deze nauwelijks ziet.

Ik weet niet zo goed wat ik van het resultaat moet vinden. Op zich is het voor een eerste keer wel oké, maar ik weet niet of de kleur mij staat. Ik had liever een koelere kleur gehad. De poeders van Eylure Brow Palette in Blonde zijn naar mijn gevoel iets te warm. Wat vind jij?

Eylure Brow Palette Blonde

Eylure Brow Palette Blonde

Mijn mening over Eylure Brow Palette in Blonde

Ik heb gemengde gevoelens over deze wenkbrauw kit. De poeders zijn naar mijn gevoel te warm voor mijn huid, waardoor het eindresultaat niet helemaal mijn ding is. Verder is het jammer dat de highlighter niet meer pigment bevat. Helaas vind ik Brow Trio wat tegenvallen. Jammer!

Eylure Brow Palette kost €13,90 en is te koop bij o.a. Di.

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *