Essie Mezmerised

In mijn laatste shoplog (klik hier om het terug te bekijken) kocht ik twee Essie lakjes. Vandaag een swatch van het blauwe kleurtje, genaamd Mezmerised. 

Ik denk dat ondertussen iedereen wel weet dat ik ontzettend tevreden ben met de kwaliteit van de Essie-lakjes. Ze blijven lang zitten (ongeveer 4 dagen), ze hebben een breed assortiment aan kleuren, een fijn kwastje, nagellak dekt prima, … Ik kan blijven doorgaan. De nagellak van Essie is wel aan de duurdere kant, namelijk (ongeveer) €11,00. Ik leg dit er graag voor neer, want ik weet dat ik kwaliteit in de plaats krijg. 
Deze blauwe kleur was ik nog bij nog geen enkel ander merk tegengekomen. Het sprak mij daarom meteen aan. Sorry trouwens voor mijn slecht gelakte nagels. Ik ben geen pro lakker, haha. 

Wat vind jij van dit kleurtje?
Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin twitter

25 reacties

  1. heel erg mooi kleurtje! en euh, niet voor het een of het ander, maar er zijn echt regelmatig acties op Essie bij het kruidvat 😀 gewoon eventjes wachten daarop.

  2. Waauw mooi kleurtje! Ik heb nog geen essie nagellak maar lees er altijd goede dingen over, misschien ga ik ze binnenkort ook maar eens testen. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *