Essie Chinchilly

Aan de nagellakjes van Essie kan ik niet weerstaan. Onlangs kocht ik dit lichtgrijze/bruine lakje Chinchilly en weer heeft Essie mij verbaasd! 

Ik denk dat mijn trouwe lezers ondertussen al weten wat ik van Essie vind! Het is een super nagellak merk, waar je betaalt voor kwaliteit. Deze nagellak blijft lang zitten en heeft een perfecte dekking. Chinchilly is het eerste nude kleurtje in mijn stash. Normaal draag ik rode, roze of een opvallende kleur, maar eigenlijk apprecieer ik deze kleur net zoveel als de andere kleuren. Het oogt klassevol, vind ik zelf. 

Heb jij Essie lakjes?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin twitter

18 reacties

  1. Wauw! Essie vind ik ook helemaal geweldig alleen vind ik ze een beetje te duur. Maar ik snap het ook wel waarom ze zo duur zijn omdat ze zo'n mooi effect geven! Ik heb 2 nagellak kleurtjes van ze een hele lichtroze en een donker rode.

    Liefs, Jet

  2. Mooie kleur zeg! Perfect voor bij een classy outfit! Ik heb zelf geen Essie nagellakjes, maar misschien komt dat nog als ik weer wat meer geld heb hihi
    xx

  3. Mooi kleurtje! Lekker strak clean kleurtje, heb ik zelf nooit over nagedacht eigenlijk. Ik heb nog geen Essie lakjes maar wel een paar hele mooi op het oog 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *