Essence What The Fake mascara

Mijn favoriete beautyproduct om te testen? Mascara! In deze blogpost review ik de Essence What The Fake Mascara die volume en lengte belooft.

Mijn favoriete beautyproduct om te testen? Mascara! Vorig jaar testte ik ontzettend veel mascara’s van Essence en wanneer ze een nieuwe mascara uitbrengen, kan ik niet wachten om deze te testen. In deze blogpost review ik de Essence What The Fake Mascara die volume en lengte belooft.

Essence What The Fake mascara

What The fake mascara Essence review

Essence is een budgetvriendelijk merk dat verkrijgbaar is bij Kruidvat. Ze hebben een ruim assortiment mascara’s met een lage prijs. Toch wil een lage prijs niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Ik ken heel veel vriendinnen die dol zijn op de Essence mascara’s.

De nieuwste mascara kreeg de naam What The Fake en belooft volume en lengte. Laat ik het nu even hebben over de verpakking. De verpakking is hetzelfde als enkele andere mascara’s van Essence. Het enige verschil is de naam en de blauwe details. Lekker herkenbaar!

Essence What The Fake mascara

Vervolgens bespreek ik het borsteltje. Dit heeft de vorm van een amandel. De haartjes zijn in het midden wat langer dan aan de buitenkant. Verder zijn het zachte haartjes. Dit heeft mijn voorkeur aangezien harde plastieken haartjes mijn ogen snel irriteren. Uit ervaring weet ik ook dat ik het mooiste wimperresultaat krijg wanneer de mascaraborstel zachte haren heeft.

Essence What The Fake mascaraborstel

Het belangrijkste is natuurlijk het effect van de mascara. Een mascara kan nog zo’n mooie dingen beloven, maar als het resultaat tegenvalt dan ben je er niets mee. De mascara belooft lengte en volume en als je op de foto’s hieronder kijkt, dan zie je dat het de belofte waar maakt. Mijn wimpers krijgen heel veel lengte en ze raken zelf bijna de huid onder mijn wenkbrauwen. Ook kregen ze wat meer volume. Ik ben heel blij met het resultaat!

Essence What The Fake mascara
Essence What The Fake mascara

Mijn mening over de Essence mascara

Essence heeft haar beloftes weer waargemaakt. De What The Fake mascara geeft mijn ogen een wakkere blik. Mijn wimpers zijn extreem lang en hebben volume. Als je een goede budget mascara zoekt, dan ben je bij Essence dus zeker aan het goede adres!

Essence What The Fake mascara kost 3,59 euro en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *