Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan

In deze blogpost review ik de Essence Perfect Shine Lipstick in 05 Perfect Plan. Dit is een super comfortabele lipstick met veel pigmentatie.

Essence voegt tweemaal per jaar nieuwe producten toe aan het assortiment. Heel erg leuk natuurlijk want dan kan je nieuwigheden ontdekken en testen. In deze blogpost review ik de Essence Perfect Shine Lipstick in 05 Perfect Plan.

Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan

Essence Perfect Shine Lipstick

Essence Perfect Shine Lipstick komt in een rosemetallic huls en is een echte eye-catcher in je make-up collectie. De lipstick heeft, zoals de naam het al zegt, een glanzende finish. In totaal zijn er zes kleuren verkrijgbaar van de Perfect Shine Lipstick, namelijk:

  • 01 Perfect Moment
  • 02 Perfect Day
  • 03 Perfect Romance
  • 04 Perfect Look
  • 05 Perfect Plan
  • 06 Perfect Match

De kleuren gaan van lichtroze naar rood. In deze blogpost review ik de kleur 05 Perfect Plan.

Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan

Glanzende lipsticks zijn in! Een aantal jaar terug had ik nooit gedacht dat ik dit zou dragen, maar de shine kleurtjes hebben stilaan een plaatsje veroverd in mijn make-up collectie.

Hieronder heb ik de Perfect Shine lipstick geswatcht. Je ziet dat de kleur super gepigmenteerd is na één keer swatchen. Je kan het lichtjes aanbrengen of opbouwen voor meer intensiteit. Verder zou ik Perfect Plan omschrijven als een rood/roze tint.

Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan

Eenmaal aangebracht zie je dat de lipstick een glanzende kleur heeft. Het voelt aan als een lippenbalsem maar dan met een kleurtje. Erg comfortabel! Bovendien bevat de lipstick verzorgende ingrediënten zoals vitamine E en shea butter zodat de lippen gevoed worden. De lipstick brengt door zijn finish erg makkelijk aan en kan je mooi opbouwen.

De houdbaarheid is voor een shine lipstick best oke. Na het eten werk je de kleur best even bij. Door de formule is dat heel snel gedaan.

Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan
Essence Perfect Shine Lipstick 05 Perfect Plan

Mijn mening

Ik hou van nieuwe beauty ontdekkingen! De Perfect Shine Lipstick is een kleur waar ik dagelijks naar grijp. Daarbij is het super comfortabel en verzorgend wat het nog fijner maakt om deze lipstick te dragen. Een favorietje hier!

Essence Perfect Shine Lipstick kost 2,99 euro en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *