Review Essence Natural Beauty

Essence Natural Beauty

 

Dit is mijn tweede kleurtje uit de lipstick collectie van Essence! Deze keer kocht ik Natural Beauty van de Longlasting lipsticks. Het is een soort ‘my lips but better’ kleurtje, ideaal voor mij! Deze kleur review ik vandaag.

Essence Natural Beauty
De Longlasting lipsticks van Essence hebben een mooie zwarte huls Op de onderkant staat de naam vermeld en ik test nummer 7: Natural Beauty. Dit is een niet zo opvallende kleur, prima voor overdag. Het is een soort ‘my lips but better’ en hier hou ik ontzettend van!
Essence Natural Beauty

 

Essence Natural Beauty

 

Zoals je op onderstaande foto kan zien is het pigment dik oké! De lipstick heeft een romige structuur waardoor het heel makkelijk aanbrengt. Deze lipstick kreeg ook de naam longlasting. Dit moet je met een korreltje zout nemen. Je moet deze lipstick na twee uur zeker even bijwerken.
Op mijn lippen vind ik het zo’n mooi resultaat geven! Het is zeker niet te opvallend, maar wel ontzettend mooi! Ik wil meer lipsticks van deze lijn. Ik vind prijs en kwaliteit zeer goed.
Natural Beauty is te koop bij Kruidvat voor €2,39.
Essence Natural Beauty

Wat vind jij van deze lipstick? 

Liefs, Ellen

29 reacties

  1. Mijn favoriete my-lips-but-better lipstick is 04 van Bourjois Rouge Edition 🙂 Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, het artikel staat morgenochtend op mijn site!

    Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *