Essence Longlasting Lipstick 03 Come Naturally

Ik ben dol op de lipsticks van Essence. Ze zijn betaalbaar, hebben een uitstekende houdbaarheid en er zijn veel kleuren beschikbaar. Onlangs voegde ik een nieuw exemplaar aan mijn collectie toe, namelijk nr.03 Come Naturally van de Longlasting Lipstick Nude collectie. Over deze lipstick vertel ik je graag meer.

Longlasting Lipstick Nude

De nude lijn van de longlasting lipsticks bestaat uit 5 verschillende exemplaren. Hiervan spraken 2 kleuren mij aan, 03 Come Naturally en 05 Come Nude. Na lang twijfelen kocht ik Come Naturally, deze kleur sprak mij meer aan. De 3 andere kleuren spraken mij niet aan, omdat ze niet mooi stonden bij mijn lichte huid.
De huls van de nude collectie heeft dezelfde vorm als die van de gewone longlasting lijn. Het enige verschil zit hem in de kleur van de huls. De gewone longlasting lipsticks hebben een zwarte huls, bij de nude lijn heeft de huls de kleur van de lipstick. Dit is handig want zo zie je meteen welke lipstick je erbij neemt.

03 Come Naturally

Come Naturally is een lipstick met een paars tintje. Ik vind het moeilijk om te omschrijven welke kleur deze lipstick nu juist heeft. Het is roos, maar dan met een paarse gloed. Een bijzondere kleur en eentje dat ik nog niet eerder ben tegengekomen.

De pigmentatie van deze lipstick is zeker niet mis. Het heeft een mooie dekking. De lipstick is niet mat, maar heeft een lichte glans erin. Wel vind ik de lipstick niet longlasting. Na zo’n 2 uur en na het eten moet je je lippen wel even bijwerken. Dat vind ik niet zo’n probleem. Verder brengt de lipstick fijn aan en voelt het helemaal niet droog aan. Het is net een lipbalsem, maar dan met een roos/paars kleurtje.

Conclusie

Essence speelt goed in op de trends van tegenwoordig (Kylie Jenner lippen). Come Naturally is een speciale nude kleur die ik nog niet in mijn bezit had. Ik vind de lipsticks van Essence erg fijn en deze lipstick is zeker geen miskoop, alleen twijfel ik nog een beetje over de paarse gloed. Na het aanbrengen van deze lipstick vind ik de paarse gloed iets te heftig en daarom dep ik de lipstick met mijn vinger in mijn lippen. Dit doe ik om het paarse minder opvallend te maken. Wanneer ik dit doe, vind ik de kleur echt prachtig.
Wat vind jij van deze kleur? 
 
Essence Longlasting Lipstick 03 Come Naturally is te koop bij Kruidvat voor €2,39.
Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Ik vind de paarse gloed net erg mooi eigenlijk! Maar de tip van het en beetje te deppen op je lippen zodat het mindert ga ik wel onthouden als ik ooit eens een lipkleurtje heb met een gloed die me niet zo aanstaat. Mooie kleur is dit!

  2. Mooie kleur! Ziet er goed uit. Ik vind het vaak jammer dan longlasting, bij essence twee uurtjes betekend. Ik vind dat best wel kort, vooral met een lange dag school. Vier/vijf keer op een dag bijwerken vind ik flut. Thuis/weekend/vakantie draag ik de essence lipsticks wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *