Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting

In het dagelijkse leven gebruik ik nauwelijks eyeliner. Het kost ’s ochtends gewoon te veel tijd en dat heb ik niet. Wanneer ik een feestje heb of iets meer moeite wil doen, neem ik maar al te graag een eyeliner erbij. Ik had er eentje van Yves Rocher, maar deze ben ik kwijt geraakt en daarom was ik opzoek naar een nieuwe. Ik kocht de Eyeliner Pen Extra Longlasting van Essence. Benieuwd naar wat ik hiervan vind? Lees snel verder! 

Ik kocht een stift eyeliner, omdat ik het gevoel heb dat ik daarmee iets makkelijker een lijntje mee kan zetten. De verpakking van de eyeliner is heel basic zwart, bijna zoals alle eyeliner pennen. Essence belooft dat ie smudge-proof en een zwarte intense kleur heeft dat extra lang meegaat. Daarnaast is de stift gemaakt om een heel precies lijntje mee te kunnen zetten.
De pen van de eyeliner is naar mijn zeggen wat aan de dikkere (maar wel stevige) kant, maar er valt mee te werken. Persoonlijk vind ik de stift makkelijk in gebruik en als je streepje per streepje zet een mooie, dunne lijn. Ook geeft deze eyeliner pen een mooie intense zwarte kleur af.
Ik geef toe dat ik helemaal niet goed ben in eyeliner en mijn eyeliner is zeker niet perfect gezet, maar het is een begin. Wat ik ondervond gedurende de dag was dat de eyeliner wat loslaat. Het brokkelt wat af. Dit kan je het beste vermijden door eerst een oogschaduwbasis (of oogschaduw) onder de eyeliner aan te brengen. Verder kan je door de pen zelf bepalen hoe dik je de eyeliner zet.
Ik ben tevreden met deze Essence Eyeliner Pen Exta Longlasting. Met de stift kan je zelf bepalen hoe dik je de eyeliner wilt en het werkt erg nauwkeurig. De kleur is intens zwart en blijft een hele dag zitten (mits je oogschadusbasis eronder draagt). Een prima budget eyeliner vind ik!
De Essence Eyeliner Pen Extra Longlasting is te koop bij Kruidvat voor €2,59.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

12 reacties

  1. Ik vind dit altijd best een fijne eyeliner inderdaad! Altijd de eerste budgeteyeliner waar ik naar grijp bij het Kruidvat. Maar tegenwoordig gebruik ik steeds vaker een waterproof variant van Essence, die serieus super waterproof is. Heb er regenbuien mee overleefd. Echt heel fijn!

  2. Ik heb hem ook en ik vind hem erg fijn! Vroeger droeg ik bijna nooit eyeliner maar sinds ik hem heb vind ik het steeds leuker om eyeliner aan te brengen, mede doordat hij makkelijk in gebruik is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *