Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Bij huidproblemen worden producten met Tea Tree olie aangeraden en dat heeft Courtin goed begrepen. Ik vertel je graag meer over het merk en over de twee producten (icegel en wasgel voor hand en gezicht) die ik ontving ter review.

Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Over Courtin

Courtin bracht in samenwerking met de grootste Tea Tree olie producent in Australië een huid- en voetverzorgingslijn op de markt. Tea Tree olie is héél effectief bij verschillende huidproblemen. Het is verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist en heeft daarnaast een gamma dat je kan gebruiken voor de dagelijkse verzorging. Verder worden de producten niet getest op dieren.

Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Courtin Icegel €14,95

Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Toen ik tijdens mijn vakantiejob een hele dag moest rechtstaan aan de kassa had ik altijd zo’n pijnlijke voeten en benen. Het eerste wat ik deed toen ik thuis kwam, was mijn benen en voeten insmeren met Courtin ijsgel. Dit zorgde meteen voor verfrissing en verminderde mijn pijnlijke voeten en benen. Het is een gel die fris aanvoelt, heel hard ruikt naar Tea Tree olie (die snel wegtrekt) en snel intrekt in de huid.

Courtin Hand and Face Wash €11,75Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Eerste kennismaking met Courtin Tea Tree producten

Tea Tree olie gebruiken en de huid reinigen wordt altijd aangeraden bij (acné) huidjes. Een wasgel is een goede manier om de huid te reinigen. Ook hier merk je meteen de geur van Tea Tree olie op. Je brengt de gel aan over je hele gezicht met wat water. Dit masseer je in en spoel je af. Nadien voelt mijn huid een beetje droog aan, maar dit trekt meteen weg na de volgende stappen in mijn skincare routine.

Conclusie Tea Tree producten

Een fijne ontdekking was dit! Het feit dat alle producten Tea Tree olie bevatten, is erg fijn want ik weet dat veel mensen (vooral met een vette huid) dol zijn op de werking ervan. Voor mijn droge huid is de reinigingsgel iets te uitdrogend. De ijsgel heb ik echt héél vaak gebruikt tijdens de dagen dat ik moest werken. Mijn zware benen en vermoeide voeten konden een ijsgel zeker gebruiken na een lange dag.

Courtin is exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten en pedicures. Met de Courtin Salon locator op de website kun je het dichtstbijzijnde salon vinden dat de producten van Courtin verkoopt. 

Ken jij de producten van Courtin al?

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit verandert niets aan mijn mening. Lees mijn disclaimer.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *